Реклама / Ads
7| 19148 |18.09.2015 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Колежки на Шарън Стоун показаха катеричките си в столично заведение

.
Най-гледаният кадър от филма "Първичен инстинкт"
Две „колежки” на американската филмова звезда Шарън Стоун смело показаха катеричките си в столичното заведение до Съдебната палата вчера, видя екип на Фрог. 18-годишните момичета разиграха на живо култовата сцена от филма „Първичен инстинкт”, като изложиха на показ най-скъпия си Божи дар.
 
Седнали на централна маса, така че да бъдат видени от клиентите, провокаторките, облечени с къси рокли, започнаха да кръстосват крака. За кратко ги отваряха, така че всеки ценител на красивото да може да се полюбува на гледката. Пет минути бяха достатъчни на гостите, за да се усетят какво става и да насочат погледи към горещите столове. Мъже и жени не скриха любопитството си и без притеснения наблюдаваха сексапилната сцена. Сервитьорите пък започнаха умишлено да изпускат приборите. Навеждайки се, успяха да зърнат всичко, което им се предлагаше безплатно.

През това време девойките-едната червенокоса, другата блондинка, се правеха че всичко си им е наред. Едната предпочете да скрие очите си зад скъпарски слънчеви очила. Другата пък, като като по-голям непукист, не спираше да се кикоти. Останали доволни от свежото меню, мъжете се зарекоха да посещават по-редовно заведението. Жените тактично си замълчаха.

 Твърди се, че моментът с кръстосването на краката на Шарън Стоун е най-паузираната сцена в киното за всички времена. Актрисата пък се превърна в най-желаната жена.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 8390 |25.06.2014 Бандерас и Шарън Стоун влюбени! . 1| 5867 |20.02.2011 Разкриха тайните на Стоунхендж . 1| 5379 |20.05.2010 Шерън Стоун призна, че е на сексдиета

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads