Реклама / Ads
10| 7089 |29.07.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Кузов дебне сина на Първанов в мрежата

.
Президентският син влиза в странни страници, докато поддържа образцова виртуална ферма
 
Президентският син Владимир Първанов е една от най-мистериозните и в същото време търсени личности в социалната мрежа. 30-годишният син на държавния глава е заключил профила си и не дава на никого да надникне в личния му живот, за разлика от децата на световни президенти като Барак Обама например. Откакто е женен за Цветанка, Първанов-младши избягва всякакви медийни изяви и се пази уж от папараците, въпреки че преди седмица лъсна по националните медии със
скандална снимка В ръцете си държи пушка „Блазер”, струваща 50 бона, а на суичъра и шапката му се кичат емблемите на спецотряда за борба с тероризма. Демонстративният кадър предизвика много коментари и раздвижи отново обществения интерес към мераците на младока.

Във Facebook той е оставил само малка снимка със съпругата си, на която госпожа Първанова го гали любовно по главата. Фотосът е направен на фона на плаж, който не става ясно дали е в България или на някой екзотичен остров, тъй като кадърът е прекалено малък. В секцията „Занимания и интереси” на първо място синът на държавния глава е посочил хотел „Припеците”, на 12 км от Банско. Влизайки в страницата на хотела във Facebook, още в началото бие на очи рекламата на хитово столично радио, чийто собственик е рекламен бос, причисляван към обкръжението на Георги Първанов. Не по-малко интересен е и фактът, че собственик на хотела е Димо Желев, който е едва на 20 години, прави собствена туристическа фирма, а впоследствие основава и още 2 компании в рамките на 7 години. Тайнственият хотелиер, по примера на президентския син, се е покрил също в социалната мрежа и не дава на никого достъп до снимките си освен на приятелите си.

Друг куриоз в профила на Владимир Първанов е странната връзка с осъдения за педофилия Владо Кузов. Ако някой от регистрираните във Facebook изпише имената на президентския син на кирилица, то за секунди лъсва страницата на бившия депутат от „Атака”, който неведнъж е обявявал, че би стоял добре в президентското кресло. Специалистите нямат обяснение за тази мистификация, която сигурно е дебелашка шега От профила на Първанов–младши си личи още, че си пада по плажовете и купоните. Той е сред близо 200 000-те фенове на групата „Слънце – море – секс”, в която се публикуват снимки на екзотични мъже и жени с оскъдно облекло. В страницата блондинки по бански например пишат: „Палавници, къде сте, иска ли някой да си поиграе с мен...на плажен волейбол...”.

Проверка на „Frognews” установи, че жененият син на държавния глава не е писал нищо по този повод, което обаче не му пречи да се сприятелява с хора от странната социална група. Изненадите около живота в интернет на Владимир Първанов не свършват до тук. 30-годишният мъж има афинитет и към всеизвестната игра Farmville, където във виртуалното пространство гледаш крави, овце, копаеш градинки с доматки. Успоредно с това, заедно с червеното перо Велислава Дърева, той е и в групата „Да подкрепим президента Георги Първанов!”

Наред с червените форумци, които пускат новини срещу ГЕРБ, има и такива, които задават най-логичния въпрос – „за какво да го подкрепим, след като нито е кандидат, нито е заявил желанието си да продължи политическата си кариера”. Когато обаче подобни съобщения са забелязани от модераторите на група, потребителите, които са ги пуснали, тутакси са блокирани.

Сред странностите на Владимир Първанов е и участието му в групата „Позитивно мислене”, където по спешност хора търсят кръв от дарители. Според специалисти в нея влизат и доста лица, които са в депресия и пускат съобщения като „Понякога на човек са му необходими само няколко хубави думи, за да се изправи и да продължи напред.” И хора, които си кръщават профилите „Аз обичам цветята”.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 37| 9839 |21.07.2011 Румен Петков черпи за 50, Първанов държи реч . 16| 11080 |07.04.2011 Магарета мрат заради Георги Първанов . 13| 8712 |10.10.2010 Кулезич състари Борисов, бърка го с Първанов . 4| 9924 |15.09.2010 Първанов стана рекламно лице на шоу за ТВ-гафове

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads