Реклама / Ads
26| 9925 |24.12.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Лили пее за 25 бона на Бъдни вечер

.
Лили Иванова Източник: Булфото
Бойко Борисов ще бъде навсякъде по всяко време. Къде ще празнуват други видни личности от шоубизнеса, спорта, политиката и медиите?
 

Лили Иванова

Всяка година по това време родната ни прима си иска хонорар от 10 000 нагоре. Тази година хонорарът й е поскъпнал до космическите за кризата 25 000, които поискала от собствениците на новия клуб „Милк”. Иначе на Коледа ще обере парсата от билети от 70 до 100 лева в пиано бара на комплекс „Луда Яна” между Пазарджик и Пловдив.

Бойко Борисов
Бат’ Бойко ще остане верен на себе си и по време на празниците, като отново се опита да бъде навсякъде по всяко време. Най-голяма вероятност да го видите е на новогодишния концерт на площада, придружаван от приближената до сърцето му Цветелина Бориславова. От пресслужбата на премиера не знаят дали той гледа приветствието на президента Първанов в полунощ на Нова година или превключва на друг канал.

Васил Найденов
Кеца ще отпразнува Коледа в домашна обстановка, а навръх Нова година ще извие глас на частно парти на Вальо Златев, след което отпрашва към Банско.

Стоянка Мутафова
Вечната Амбър на българския театър има висок дух въпреки слепотата, която я мъчи, и не може да чете. „Когато Нейчо беше жив, Нова година беше най-хубавият ни празник. Той много се радваше и на Муката. Такива чудни подаръци й правеше! Като принцеса беше!..Сега всичко е различно!”, спомня си Мутафова.

Иван и Андрей
Тв опосумите ще празнуват Коледа със своите семейства, а на Нова година ще вдигнат тост с шампанско за зрителите в специално новогодишно издание на шоуто си.

Ирина Флорин

Изпълнителката на „Цвят лилав” няма планове за празниците. Но не можем да отречем, че изминалата година й беше успешна. През есента издаде новия си албум, а предколедно си подарява романтична почивка във Виена. Кой е щастливецът, надяваме се да разберем скоро.

Георги Лозанов
Медийният гуру спазва традициите. По време на постите рядко ще присъства на купони, на самата Коледа ще празнува според българските обичаи - в семеен кръг с родителите си. За Нова година планира да се отдаде на селски туризъм в модното напоследък Костенковци, където в приятелски кръг ще се наслаждава на артистич¬ни забави.

Тони Стораро
Тъй като почти всичките му дни са заети с участия около празниците, няма да може да си позволи почивка в този период. През януари му се иска да си открадне ня¬колко дни, за да отиде до Турция със семейството си. Все още обаче нямат нищо конкретно предвид.

Илияна Йотова
Евродепутатката от БСП ще остане за Коледа у дома със семейството си и не смята да пътува, защото и без това през годината изминава хиляди километри до Брюксел. За Нова година Илияна Йотова е резервирала хотел във Велинград, където ще посрещне 2011 г. с приятели.

Емил Чолаков
Усмихнатият синоптик на Би Ти Ви ще празнува Коледа и Нова година със своето семейство. Успоредно с това няма да зареже тв ангажиментите си и ще ни осведомява за времето през всичките празници.

Стефан Софиянски
Бившият столичен кмет от 15 години прекарва Коледа и Нова година с шумна компания в малко чешко градче, което е на границата с Германия и Полша. Тази година Софиянски няма да изневери на традицията и вече дори е стегнал куфарите си.

Професор Вучков
Професор Вучков ще празнува в домашна обстановка с приятелката си. Той се хвали, че тя е страхотна домакиня. „Най-много още една-две двойки приятели да поканим, но най-хубава си е Новата година у дома!”, категоричен е професорът. Купил съм и подарък за дамата си, но ще го запазя в тайна”, казва той. Професорът е любител на рибата и пилешкото, пази се от свинско. Консумира малко алкохол – колкото за наздраве.

Теодора
Миналата година посреща Нова година в Дубай и не била на работа, но тази ще бъде на участия в София. За Коледа ще се събере с гаджето си Ненчо Касъмов и цялото си семейство – родителите и брат й. Ако й остане време, самата тя мисли да приготви баница с късмети за празничната трапеза.

Четин Казак
Народният предста¬вител от ДПС ще заложи на традиция¬та и ще се прибере в Шумен при семейството си през парламентарната ваканция. „При мен няма нищо интересно. Това е малкото време, което мога да прекарам с близките си”, сподели Чертин Казак.

Супер Бианка

Тв звездата ще работи на Коледа, претворена в Супер Снежанка в известен столичен клуб. Седемте джуджета все още се пазят в тайна. На любимия обещава незабравимо коледно изживяване, като продължи да поддържа новата си роля и у дома. Също така се оплака, че нейния сайд кик (помощник) Бойко Борисов още не е споделил своите планове, но поне вече си носи личната карта, за да не бъде арестувана отново.

Валери Божинов
Нападателят се връща при семей¬ството си! - това е новата светска клюка, разпространена от майката на футболиста Пепа Ангелова. След като врачката на Таро Людмила Захариева предсказа, че е възможно осъзнаването на Валери, а други врачки в студиото на Иван и Андрей намекнаха, че думите на майка му, че „не може да познае сина си” миришат на магия, загрижената родителка отишла където трябва и направила каквото трябва.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 12461 |01.12.2010 Карбовски иска 3 бона за лекция, Крумова зарибява с курс менте . 3| 7957 |22.11.2010 М. Щерев отрича да е обиждал Лили Иванова . 0| 5354 |04.11.2010 Берлускони плащал по 10 бона на проститутка . 1| 6817 |25.08.2010 Любо Нейков взима 6 бона на вечер

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads