Реклама / Ads
0| 7104 |29.08.2015 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Лондонско секс-парти Killing Kittens в Манхатън отвътре

.
Killing Kittens
Тайното място, на което се провежда съботната нашумяла оргия Killing Kittens, е безличен пентхаус в района Флетайрон на Манхатън. Млади жени и мъже си слагат маските — без маска не може да се влезе — и отпиват от чаши с шампанско, докато чакат на опашка, за да оставят връхните си дрехи на гардероб.
 
“За първи път ли идвате на такова парти?” пита един мъж неуверено една от гостенките, която изглежда и говори като Бриджит Джоунс.

Двамата за миг се разсейват от гледката на пищна жена във фетиш облекло, извиваща гръб, застанала на лакти и колене на близката маса за билярд. Зад нея на монтиран на стената телевизор с плосък екран се върти прочутата сцена с партито от "Закуска в Тифани". Билетите струват $100 за “необвързани” жени – и $250 за двойки.

Двойничката на Бриджит Джоунс отговаря, че това не е първото й парти от този род. Всъщност наскоро е ходила на друга оргия, известна като “Torture Garden,” което за неопитното ухо звучи като име на китайски ресторант в Гуантанамо.

Пътуващото лондонско секс-парти Killing Kittens направи дебюта си в Ню Йорк миналия уикенд - и естествено той беше обект на сериозно медийно внимание. (Основателката Ема Сейл според много медии е “приятелка” с Кейт Мидълтън.)

Клубът "само за членове" се самоопределя като “мрежа за сексуалния елит”, където властта е в ръцете на жените. В тъмните коридори на партитата на Killing Kittens, патриархалното общество е подчинено на сексуален матриархат: мъжете могат да влязат само ако са придружавани от жена.

Другите правила, описани в имейл, изпратен до гостите, гласят: мъжете не могат да се доближават до жените, “не означава не,” и “само котенцата могат да нарушават правилата.” Най-строго се следеше за спазването на политиката за неупотреба на мобилни телефони, с изключение на един уморен мъж, който в ранните часове на следващия ден, след доста събития на кушетката в стаята за плей, използваше своя като фенерче в търсене на дрехите си.

В таксито по пътя за там, говоря нервно глупости на моята спътница.Като репортер, да отида на секспарти сама изглежда едновременно плашещо и тъжно, въпреки правилата в полза на жените на Killing Kittens; междувременно тя дъвче Xanax, за да преодолее тревожността си.

И двете сме блокирали на идеята за “сексуален елит”. Фразата сама по себе си е объркваща. Нима тези хора са издържали някакъв стандартизиран тест за правене на секс? Дали всички те са едри риби от Уолстрийт? Аристократи? Много умели сексуално аристократи? Холивудски знаменитости?

Спорим дали Killing Kittens приветства само красиви, богати и изискани хора. Сейл, която е организирала първото си секспарти в Лондон през 2005, го описва недвусмислено като “компания, която организира оргии от най-висок клас.”

Но това определено не е "Широко затворени очи". Маските са задължителни, но основната им функция е да създават среда на интрига. Когато пристигам около 22 часа, познат ме забелязва от другия край на стаята и ме повиква с пръст. Дотук сме с отразяването под прикритие.

До бара (навсякъде има презервативи в купи), много хора вече са свалили маските си. Няколко мъже бродят наоколо сами. Не твърде изненадващо, “правилата” са по-строги на хартия, но са доста трудни за налагане в реални условия.

Въпреки “строгия” критерий за изключително добре изглеждащи, богати и популярни членове, не виждам дългокраки моделки, нито свръх-красиви черти на лицата зад маските. Има някои относително привлекателни суингъри, но много повече са ниските, дебели, дългурести, позакръглени, не-елегантни такива. Killing Kittens е матриархат, но изглежда много по-демократичен матриархат от предварителния медиен шум, където се акцентира върху ексклузивността.

Около час след пристигането ми, две от по-атрактивните жени, които съм забелязала по-рано, трескаво натискат бутона за повикване на асансьора. Те изчезват, и с тях си отива и още частица от елитарността.

Влизането е изглеждало почти невъзможно — докато не се оказвам вътре. Мотаейки се около бара, една жена се опитва да се сприятели с мен и моята спътница, питайки ни как сме научили за Killing Kittens. Изръсвам нещо в духа на това, че тепърва прохождам в тези неща, чула съм от приятелка. (Това е предварително уточнена условна декларация: “И ние сме любители, така че моля, не ни канете да правим секс с вас.”)

Очаквам, че тя също може да знае за “Torture Garden,” но нищо подобно: тя и нейният партньор са прочели за Killing Kittens в New York Post. Долавям британски акценти тук-там, но това парти определено не е претенциозно: присъстващите изглеждат професионално, но те не са позволяващите си безумни волности представители на висшата класа, с които рекламата ни е привлекла.

Самото парти определено не е и особено тайно. Сейл е заявила пред Post, че няколко британски жени банкери от UBS и модели са потвърдили присъствието си сред 60-те предварително одобрени гости. В крайна сметка тя казва, че в съботата на събитието са дошли около 120 души. Партито е било толкова успешно, че следващия уикенд в Ню Йорк ще се организира ново.

На бара един хипстър с вързани с въже китки се опитва да побере притеснително голяма стрида в устата си.Струва ми се, че на гостите е по-вероятно да им призлее от тези клиширани афродизиаци, отколкото от коктейлите с размер на напръстник и цена $12.

До стридите има големи пластмасови подноси с крудите и бисквити с парченца шоколад, които изглеждат като купени от супермаркета. В този момент започвам да си мисля, че цялото парти може и да е измама или да е пълен провал.

The Daily Beast
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6722 |28.08.2015 Фейсбук счупи рекорда, вече има 1 милиард потребители . 0| 5798 |27.08.2015 Осъдиха датчанин за "генитален вандализъм" в магазин на ИКЕА . 0| 6909 |26.08.2015 Гришо загрява с йога за Откритото първенство на САЩ . 6| 13232 |25.08.2015 Вдовицата на Георги Илиев не се появила на панихидата за 10 г. от смъртта му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads