Реклама / Ads
11| 16385 |08.02.2013 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Мара Отварачката: Любовта, персонално, е 90% секс!

.
Попфолка претърпява поредна метаморфоза. Специално аз наблягам на аренби звученето. С този шеметен увод фолк певицата Мария направо изпозастреля Ку-ку бенд и водещия Слави Трифонов, който я бе поканил в своето шоу.
 
Дори известният с чувството си за хумор Йордан Йончев-Гъмзата си глътна езика и не можа да обели дума, когато видната гостенка, популярна в чалга средите като Мара Отварачката и Слави го подканиха да обясни „метаморфозата във фолка”.

Известната най-вече с интимните си връзки и силиконови интервенции певица, сътвори една от най-кичозните гледки в българския телевизионен ефир. Тя се появи в „Шоуто на Слави” в тоалет, който би засрамил и девойките в еднозвезден стриптийз клуб.  „Гвоздеят” бяха ултрапестеливата дължина на роклята и дълбочината на деколтето. И двете не скриваха почти нищо. Наложи се Мария сама да оправя сутиена си в движение, за да не стане по-голяма беля... Горната й устна пък изглеждаше ужасно и не бе добра реклама за платичния хирург, който бе работил върху нея.

 

Слави Трифонов се опита да изтръгне от гостенката си и отговор на въпроса каква е разликата между думите поп и фолк, но удари на камък. Наложи му се да обяснява на Мара, че поп и фолк означават популярна музика, което прави съчетанието от двете думи абсурдно. Мара го гледаше засмяна. Видял се в чудо Трифонов опита да се пошугева като я попита дали терминът поп не произлиза буквално от поп. Хи-хи-хи – бе мъдрият отговор.

 

След няколко опита да завърже разговор с видната представителка на жанра, Трифонов направи преход към темата за интимния й живот. Ето тук гостенката блесна с неотразима светлина. Първо заяви, че новият й мъж не е никак нов, след което допълни скромно, че любовта е 90% секс.  Това било персонално нейното виждане. Така завърши този високо интелектуален разговор за отбрана публика...

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 13844 |12.08.2012 Цачева се понесе в панталонки и по маратонки . 28| 18794 |29.11.2011 Мара Отварачката ще става Мария Гущерова? . 3| 7407 |30.04.2011 Мишо Шамара: България в момента е кокаин, трева и кисели мацки . 4| 6478 |06.01.2011 Осъдиха гарда на Мара Отварачката

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads