Реклама / Ads
14| 11869 |05.03.2014 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Маша и Гришо скъсали?

.
Романсът между Григор Димитров и Мария Шарапова май е приключил, ако може да се вярва на пресата отвъд океана. Първи подозрения, че двамата вече не са двойка, изрази сайтът www.tennisworldusa.org. За връзката на нашия Гришо с Маша започнаха да говорят именно в САЩ, като журналистът от ESPN Дарън Ровел информира за това през януари миналата година.
 

Отново злите езици отвъд океана са първи в най-новата клюка около любимата двойка на България. Въпреки че Шарапова поздрави Григор за успеха в Акапулко, именно заради турнира в Мексико тръгна и слухът, че Димитров и Шарапова вече са разделени. Преди началото на надпреварата хасковлията популяризира турнира, като се впусна в битка на корт във водата срещу канадската сензация Южени Бушар.

И двамата бяха очаровани от прекарания ден в Акапулко преди старта на състезанието. Изгряващата звезда в женския тенис тогава навърши 20 години, като ден преди това получи един от най-хубавите си подаръци. Северноамериканката се позабавлява с най-добрия български тенисист. Двамата летяха с хеликоптер, лежаха един до друг на яхта, играха тенис върху платформа в Тихия океан, а после поплуваха заедно. След вълнуващото преживяване Бушар призна чистосърдечно, че никога няма да забрави  моментите с хасковлията. "Това беше едно невероятно преживяване. Летяхме с хеликоптер до плажа, а след това пътувахме с яхта до приготвения корт", сподели сексапилната канадка.

"Това определено е най-якото изживяване, което някога съм имал по време на турнир. Щастлив съм, че правя нещо такова. Специално е и със сигурност ще имаме нещо, за което да си говорим за в бъдеще. Много беше вълнуващо!", описа емоцията с Южени наш Гришо. Естествено жълтите издания прогнозират, че съвсем скоро българският мачо ще плени сърцето и на Бушар. Докато 22-годишният Димитров се забавляваше в Мексико, руската суперзвезда съвсем наля масло в огъня. Тя сподели, че предпочитаният й партньор са... черните обувки "Stuart Weitzman". 

Американският специализиран сайт дори пусна снимка на Южени и Шарапова една до друга с въпрос "Коя е по-добра за Димитров?" Засега няма официално потвърждение, че Маша и Гришо са разделени. В същото време шампионът на Australian Open Станислас Вавринка и новата чаровница в тениса Бушар изгледаха на живо мача от НХЛ между "Лос Анджелис" и "Монреал". "Кралете" спечелиха с 2:1, а канадката побърза да се похвали за поредните си силни преживявания със свой колега в профила си в Туитър, като пусна снимка, на която позира заедно с швейцареца.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 7999 |26.12.2013 Маша отвори подаръка от Гришо в небето . 8| 10787 |07.08.2013 Гришо омая и секссимвола Ана Иванович . 2| 6541 |02.07.2013 Маша на гости на Гришо в Швеция . 0| 7165 |10.05.2013 Гришо за Шарапова: Радваме се един на друг, това е

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads