Реклама / Ads
8| 17947 |04.11.2009 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Мира Добрева се завръща на екрана

.
Мира Добрева се завръща на бял кон в БНТ. Нейният спасител самарянин се нарича Жоро Торнев. Съпругът й е уредил на красивата си половинка собствено шоу, което трябва да стартира след Нова година. Той лично ще е бъде негов режисьор. След участието си във "Vip dance" Мира Добрева изпадна в стрес и бе готова да замине в чужбина.
 
Тя беше сигурна, че съпругът й ще тръгне с нея, категорична бе, че щом публиката не я харесва достатъчно, тя ще напусне страната. Жоро Торнев беше поставен пред трудна дилема, която е решил перфектно. Вместо да си стяга куфарите за странство,където няма какво да работи, той вреди Мира със собствено шоу. Мира Добрева е изключително красива жена и съблазнителна говорителка, но според експерти едвали ще бъде страхотна водеща. Ако водещите се класираха по външна визия Слави Трифонов, Иван, Андрей и Ники Кънчев нямаше да могат дори да припарят до столовете си.

Може пък да се окаже нероден талант и да направи невиждана революция в старата ТВ. А междувременно се появи една друга драма . В новия брой на сп. Максимум Мира Добрева сподели за най-тежките предателства, с които се е сблъскала и не очаквала. "Най-много ме е боляло от предателството на колежка журналистка, работеща в БТВ.

С нея бяхме много близки приятелки и затова приемам това предателство като най-жестоко и коварно. През всичките тези години, докато бяхме заедно, чисто по женски усещах, че нещо не е наред, а в периода, в който тя имаше нужда от мен, аз дори й готвех. Спомня си Мира един момент от тяхното приятелство "бяхме заедно на вечеря през лятото, беше с дълга рокля, с каквато бях и аз, може би нейната беше по-скъпа. Бях ходила на фризьор, аз нямах време, защото съм с две деца. Имаше по-скъпо бижу от моето. Но осъзнах, че тя не може да ме преглътне. През цялото време се държеше изключително арогантно и злобно, може би целта й беше да ме унижи пред останалите момичета в компанията. Не съм виновна, че изглеждам така. Не съм виновна, че след раждането съм отслабнала с 28 кг. На следващия ден получих sms от нея: "В крайна сметка ние сме от различни светове, нека всяка да остане в своя."Сигурно си е мислела, че след като напуснах Канал 1 и родих, ще стана просто една домакиня. Тя има непоносимост към това, което аз имам" - пределно откровена е Мира. Най-вероятно става въпрос за Ани Цолова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5805 |04.11.2009 Ирландският е новият език на любовта . 8| 9144 |03.11.2009 След 40 години дописаха песен на "Бийтълс" . 3| 6445 |03.11.2009 Румяна Желева: Различните министри танцуват различни танци . 3| 7014 |02.11.2009 От тел. 112 полудяха, правят конкурс за поети

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads