Реклама / Ads
13| 8814 |17.09.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Миро предложил брак на човек в Лондон

.
Миро
Трябвало да го направи още преди 4-5 години, но обстоятелствата не разрешили.
 

"Наистина предложих брак, не е шега. Действах малко позабавено, защото трябваше да го направя преди 4-5 години, но обстоятелствата тогава не позволяваха", призна пред "Стандарт" самият Миро. "Хубаво е, когато някои неща остават тайна. Умни животни сме артистите, иначе нямаше да се задържаме на сцена толкова дълго. Аз лично много добре съм се научил как да разграничавам личния от професионалния си живот", обяснява искреното учудване на светските хроникьори от новината за бъдещ брак.

"Говоря само когато реша и пред когото реша. Давам ти един пример. Преди няколко дни Тошко Годжанов от "Гласът на България" беше попитан в ефир има ли си гадже, а той отговори "може да се каже". Правилният отговор беше "не". Направо изтръпнах. После го попитаха има или няма гадже и той потвърди, че има. Тук изтръпнах още повече. Защото верният отговор отново е "Не, нямам". Трябва един артист да е достъпен, за да поддържа илюзията, че феновете могат да са близо до него. Не всеки е Мадона, която се движи на ръба на скандала. И не всеки иска да бъде. Има много хора, които искат да живеят достойно и без скандали. Ето един Брад Пит. Той е идеален пример за това как се изгражда имидж и се пази лично пространство. Какво знаем за него освен за първия му брак с Дженифър Анистън и за връзката му с Анджелина. Нищо повече. Нищо", явно доста е мислил кой е правилният път, по който да върви в изграждането на имиджа си звездата. Но явно нещата в личния му живот са станали доста сериозни и той неотдавна загатна за намеренията си да свие любовно гнездо, а сега за пръв път дава подробности около тайнствената си половинка.

"Мен ме разделят 3 часа от човека, на който предложих брак. И да, този човек е в Лондон. Това е една дълга улегнала връзка и няма драма за разстоянието", спокоен е Миро, който споделя, че най-уравновесен се чувства в обкръжението на семейството си. "Като са при мен, има на кого да разчиташ, на кого да се опреш и да ти помогне", щастлив е певецът, при когото на гости в момента е майка му. (Стандарт)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5743 |04.06.2011 Галя и Миро отново се събират . 4| 5784 |01.04.2011 На Мирослав Найденов му порасна носа . 1| 6418 |21.03.2011 Бракът - секс за мъжа, любов за жената . 13| 7061 |14.12.2010 Бракът на княз Кирил се разпада?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads