Реклама / Ads
6| 12056 |10.10.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

От миска Теди Бургазлиева става брокер в САЩ

.
Теди Бургазлиева Източник: Hotnews.bg
Красивата миска ходи на брокерски курсове, за да изучи тънкостите в бизнеса с недвижими имоти Щатите. Това сподели самата Теди пред Frognews.bg.
 

Калина Георгиева

Сексапилната носителка на титлата „Мис България 2002” Теодора Бургазлиева заминава за страната на неограничените възможности преди три години. Екскурзията е предизвикана от чисто любопитство и желание за едно позитвно изживяване и енергия след развода й с футболиста Александър Младенов. Животът в САЩ обаче й харесва и остава, за да живее и твори зад океана. Амбициозната българка създава собствена модна линия „ТЕА” и споделя, че в момента се е фокусирала върху недвижимите имоти, бизнес, който би могъл да й донесе приходи, които да инвестира в модата.

"Не обичам да разчитам на други хора, освен на себе си. Знам, че съм способна сама да задвижа бизнеса си, колкото и трудно да е. Вярвам в себе си и възможностите си и затова се придържам към плана, който съм си изградила. Наскоро се роди идеята за обогатяване на колекцията ми от дамски дрехи с дамски обувки. Един много талантлив наш български дизайнер подготвя матрицата на измислени от мен модели на дамски обувки, които са доста различни и интересни за ценителите. Това ще е нещо, което още не присъства на българския пазар", споделя Бургазлиева.

Дизайнерката обмисля да пусне специална колекция у нас през пролетта на 2011 г. на достъпни цени, но на високо качество на материали и изработка. В момента тя преговаряла с фабриките.

В момента в живота на миската се случват куп неща – мести се в ново жилище в Ню Йорк заедно с половинката си Мартин Мартинов, който също е носител на престижната титла „Мистър България 2009”. Но промените не свършват до тук, поморийката започва практика като брокер в голяма компания за недвижими имоти. Мечтае си, когато лудницата покрай новия й апартамент и обзавеждането му приключи, дните й да минават със силно кафе, с аромат на лешници, практика в офиса на компанията, за която ще работи в Манхатън, обяд с Мартин в Central Park, обратно в офиса и след това вечеря в някое ресторантче или у дома с приятели. Признава, че Мартин е доста добър кулинар, но все пак нейно било задължението да приготвя закуската.

На въпрос, дали би се върнала да живее постоянно в България, Теди е категорична, че на този предпочита да си идва само за няколко месеца у нас. "Пътувам постоянно между София и Поморие, за да се видя с приятелите и семейството ми, защото те наистина ми липсват", споделя мис България 2002. Признава, че следи обществения и политически живот в България, но предпочита да не взема отношение, защото отстрани нещата винаги изглеждат различно. Окачестява идеята за благотворителните риалитита като добра, защото съчетават благородните намерение и са забани.

Най-накрая в жовота й се е появила голямата любов в лицето на Мартин, който я прави позитивна и много щастлива. „Духовно ме поддържа и ме мотивира да вървя напред. Аз се опитвам да правя същото за него. Когато сме заедно, сме винаги усмихнати. Бъдещите ни планове са свързани изцяло с професионалното ни развитие. С Мартин сме еднакви - имаме големи цели и сме късметлии да се срещнем в този момент и двамата да стартираме заедно. Той току-що подписа работен договор с най-голямата агенция за модели в Америка и започва класове по актьорско майсторство. Ще се поддържаме, ще си помагаме и някой ден, когато сме достатъчно добре осигурени финансово, ще помислим за сватба и бебета.”, каза още щастливата Теди Бургазлиева.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 10978 |08.10.2010 Божинов разлюби Алисия, пак ще става татко... . 14| 15511 |07.10.2010 Елена Йончева сбъдна мечтата си - ще става майка . 19| 7012 |05.10.2010 Голия каубой става президент на САЩ . 3| 6844 |13.09.2010 Благовест Аргиров става комшия на Део

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads