Реклама / Ads
5| 8046 |17.09.2009 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Мон Дьо няма да дава съвети на Сашка Васева

.
След избухналия в шоуто VIP Dance скандал между фолк певицата Сашка Васева и треньорката по художествена гимнастика Нешка Робева, схватката пое в нова посока и нещата като че ли си дойдоха на мястото.
 
И дори партньорът на Сашка Васева в двойката – Мон Дьо започна да се чувства мотивиран да продължи напред.

„Сашка вече сподели пред журито, че то трябва да гледа нейното шоу, а не танците. Очевидно представата й за шоу е това, което ни показва. Така че аз се чувствам мотивиран от моите професионални танцьори да продължа напред”, заяви за frognews.bg светският репортер Мон Дьо.

Още в началото на шоуто Мон Дьо смело се закани да промени стила на обличане на Сашка Васева и да го направи адекватен на 21-ви век, но сега вече е на противоположното мнение, защото е убеден, че фолк звездата няма нужда от подобни съвети.

„Сашка очевидно си има своите съветници, така че аз не мога да давам съвети на Сашка Васева. Ние с нея сме различни като хора и нямаме никакви допирни точки. Нашите пътища са много различни. Така че няма какъв съвет да дам на Сашка Васева.”

На въпрос какво мисли за новия хит на фолк дивата, озаглавен „Корифей”, който тя прочете в ефира на Нова телевизия, Мон Дьо сподели: „Много от фолк изпълнителите пишат текстовете на песните си сами, затова този жанр е на това ниво. Аз въобще не се учудвам от това, което чуха ушите ми. Друг е въпросът дали Сашка е доволна от това, което е написала, но очевидно е така, след като смята да го превърне в хит.”

Мон Дьо е категоричен, че в шоуто всеки е свободен да се държи както иска и няма никаква предварителна намеса от страна на сценаристите. Според него членовете на журито са професионалисти и всички участници във VIP Dance трябва да разберат, че „журито е жури и то дава оценките, тъй като това са правилата на играта.”

Самият Мон Дьо приел провокацията на VIP Dance, защото „е доста забавно за едно дебело момче да участва в подобен тип шоу и да танцува. „Подобен тип шоу ти дава възможност, ако някога си искал да танцуваш да се научиш – доколко тази способност ще развие зависи от самия него. Според мен на финала трябва да отидат хората, които наистина са показали, че развили страшно много в шоуто и че се доближават в професионалните танцьори”, категоричен е светският репортер, приел ролята на танцьор.

Мон Дьо и Сашка Васева продължават да танцуват и занапред заедно, но по странна схема, провокирана от поведението на дупнишката фолк звезда: „Ще продължим така – ние тримата и тя сама. Защото Сашка иска така да бъде изиграно шоуто. Тя иска шоуто върху себе си, защото така е свикнала, така разбира шоуто и така ще продължава. Ще играем по нейните правила, които тя поставя – тя сама срещу нас тримата.”
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 14146 |16.09.2009 Неписани правила за мъже, създадени от жени . 0| 22882 |14.09.2009 "Ара" не пуска Емануела, имала договор . 2| 7409 |14.09.2009 Стефка Костадинова „скочи” в българската Алея на славата . 2| 5798 |12.09.2009 Сашка възпя Нешка в рими

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads