Реклама / Ads
35| 9615 |03.05.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Надка Пиратка да се връща от Брюксел!

.
Сини фенове бесни на Надежда Нейнски за обидите й към СДС, че не я номинира за президент
 
Подписка срещу Хубавото Наде тръгна сред седесари в интернет. Синият гняв бе предизвикан от грозните реплики, които евродепутат Надежда Нейнски отправи срещу СДС, след като Румен Христов получи двойно повече гласове за кандидат-президент. „Хубавото Наде вече не е хубаво, а само неблагодарно...” и „Надка – Пиратка”, са най-невинните закачки по адрес на бившата лидерка на партията. Има и гласове тя да бъде отзована от Европарламента заради нелоялното отношение към политическата формация, която я изпрати в Брюксел.

Припомнени са и всякакви слухове и легенди, в които Надежда е главна героиня. Как от служителка в пресцентъра на СДС стигнала до външен министър, как настояла Богомил Бонев да бъде уволнен като вътрешен министър в кабинета „Костов”, как мъжът й придобил гаража на ЦК на БКП в София, за това как строителна фирма и отне апартамента, защото не плащала вноските и др.

„Надка е като черната и русата Златки (плеймейтката Златка Димитрова и Златка Райкова), които направиха кариера с голи снимки. Те вършеят на фронта на шоубизнеса, а Надка на фронта на политиката”, коментира „Кратер” в нета.
Не са спестени и клюките за сексуалните подвизи на Нейнски. Припомня се мълвата за пикантна връзка на Надка с Трактора

– Алексей Петров. Лидерката на СДС толкова била увлечена по бившия старшина, че когато на 14 август 2002 г. Петров бе прострелян пред басейна „Спартак” Михайлова свикала по спешност НИС, въпреки съпротивата на останалите членове на ръководството.

В креватни сюжети синята активистка е забърквана от враговете си не един път. Ту че Петър Стоянов прескачал през терасата в хотелската й стая на партийна сбирка в курорта Боровец или пък, че пътуването в самолета на германския външен министър Клаус Кинкел не било делово, а с еротични елементи. Самата Надежда Нейнски подхранва подобни спекулации, появявайки се в предаването „По пантофи” на Нова тв с водеща Валерия Велева, където с големи подробности описа на смаяните зрители любимата си спалня. Нещо, което никой уважаващ себе си политик не прави.
Надка се прочу и с лафа „Нахранете журналистите”, изречен в Ловеч на 13 септември 1999 г. по време на предизборна кампания.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 5428 |02.05.2011 Агенти да връщат „Стара планина” . 8| 9499 |06.03.2011 Ал. Вулева се връща на екран; не харесва цървулския език . 20| 11243 |15.02.2011 "Часът на Милен Цветков" се завръща по Нова . 13| 7305 |10.11.2010 Бареков се връщал да буди и боде

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads