Реклама / Ads
4| 9679 |27.08.2009 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

И наши секстуристи се щракнаха пред село Fucking

.
До табелата туристите правят секс и се снимат с камери; местните са възмутени и патриархални.
 

Авангардни български младежи стигнаха до село Фъкинг (Fucking) в Горна Австрия, недалеч от Залцбург, където се заснеха пред табелата в евини одежди, разказаха те самите за Frognews.bg. Тримата ни сънародници, пожелали да запазят анонимност, от 3 години следват в Моцартеума и решили да си направят екскурзия до мястото, което се прочу с наименованието си. Селото стана известно и с факта, че в района му за младите туристи вече е мода да правят секс точно пред указателната табела, отбелязваща началото на населеното място.

Българите не уточниха, дали са спазили туристическия ритуал изцяло, но признаха, че, ако успеят да обработят заснетия материал така, че да не се виждат лицата им, може да го качат и в интернет. Задръжките им не били толкова от морално естество, колкото заради неудобствата, които могат да създадат на живеещите в България техни роднини. "Веднага ще ни разпознаят и ще разкажат на нашите, България е малко село и всички се познават", категорична беше българската студентка, която учи орган в Моцартеума в Залцбург. Колегите й я подкрепиха. Младежите живеят и работят в града на Моцарт, като следвайки, си помагат със свирене по църкви и даване на частни уроци.




Frognews.bg напомня, че преди време разярените чиновници от местната администрация на свой ред се опитваха да намерят начин да се справят с проблема и вече възнамеряват да го решат чрез система за видеонаблюдение, с която да излавят похотливците.



Малкото селце е в околностите на Залцбург. То се прочу сред гостите на региона, които го посещават с цел секстуризъм и заснемането му с камера на фона на табелата Fucking именно заради името си. Жителите на Fucking са възмутени от поведението на туристите. Според тях в селото се спазват традиционните морални ценности и подобно зрелище е шокиращо.

Според историческите данни названието на селото идва от името на лорд Фоко (Focko), живял през VI век, а окончанието -ing традиционно обозначава принадлежност към някакво семейство.

Независимо от възмущението, предизвикано от поведението на туристите, местните жители държат на своя топоним и през 2004 година отказаха да го сменят с друго наименование. Въпреки оплакванията, все пак бизнесът си е бизнес и той явно е на първо място. Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 12489 |25.08.2009 Майкъл Джексън – убит . 3| 9901 |24.08.2009 Маниите на вечната флиртаджийка . 12| 12411 |24.08.2009 Маг заковал миска, тя го праща на съд . 0| 9056 |24.08.2009 Пак венецуелка стана Мис Вселена

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads