Реклама / Ads
13| 20627 |30.06.2021 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Опасни връзки: Секси-синоптички нажежават страстите от екрана

.
Янет Гарсия
Пускаш телевизора и от екрана пръскат чар няколко дузини синоптички - чужди и свои. Дупето на мексиканката Янет Гарсия вдига не само адреналина. Изваяните форми на румънката Роксана Ванчеа са мехлем за очите. А танцът на гъркинята Елени Цолаки по тв ”Алфа” разгорещява страстите до макс край и около Егея. В общия хор със свой глас и хубост са и българските дами на времето и прогнозите.
 

С всяка своя прогноза и поява на екран мексиканката Янет Гарсия пали мъжките фантазии. Наричат я най-сексапилната дама на метеорологията. Формите и са сочни като свиленградска диня. Преди да се появи на екран, Янет е добре позната като модел. Снимала се е за Playboy.


.

Румънската синоптичка Роксана Ванчеа влезе в заглавията на световните медии и завладя мъжките сърца със "случайно" показване на пищните си гърди в прогнозата на времето. На тях тя акцентира и в сутрешната аеробика.

 

Не остава по-назад и новозеландска водеща на прогнозата за времето. Тя смущава зрителите на телевизионен канал Channel 9. Някои дори смятат, че Белинда Ръсел води прогнозата чисто гола, пише New Zealand Herald. Тя прогнозата в странен бежов костюм и предизвикала вълна от бурни реакции. „Мъжът ми буквално си изплю пиенето и започна да крещи: „Буб, по-бързо, Белинда е без гащи!”, пише в социалната мрежа интернет потребителка.


.

Елени Цолаки е тотална национална звезда на Гърция. При съобщаване на прогнозата тя танцува и пее в сутрешното предаване Happy Day.

 

Аржентинката Мария Сол Перес, другата мексиканка Сузана Алмейда, стотици, хиляди по континентите. Хората ги обичат и затова често ги наричат с малките им имена- Ивон, Мари, Мати, Кати.....

 

И в България имаме хубави, секси и умни синоптички, които правят времето ни само хубаво.


.

Диктатура на дългите крака на Натали Трифонова цари в bTV. Болярката мачка с чар независимо дали е с панталон или минижуп. Сексапил пръска и от снимките й от Доминикана. Мъжката половина не е равнодушна, дори когато води и предаването си в телевизията. На Натали май не и пука от слуховете, които я вкарват в леглото на най-известния мачо-политик на републиката ни.


.

Зашеметяваща в БНТ е и колежката и Ева Кикерезова. Майката на три деца е изваяна като гръцка богиня и предизвиква вълни от емоции не само с красотата си, но и с пиперливите постове в социалните мрежи.

 

А какво да кажем за доайенката Христина Балинска Тя премина от bTV в БНТ. Тя е шампионка на тенис-корта през лятото и снежна фортуна по ски-пистите през зимата.


.

Никол Станкулова от Нова телевизия е щерка на полицаи. Помним, че се представи достойно във VIP Brother. Говори се, че красавицата ще стане майка за втори път през есента. През ноември 2018 година тя роди Теа - кръстена на татко й Теодор Минев, който е син на банкера Цеко Минев.


Групата на Нова телевизия допълват Гери Малкоданска и Лора Георгиева. Първата е активна участничка и в "На кафе". А Лора е известна не само като вдовицата на варненския милионер Борислав Манджуков, а и като спортна журналистка и водеща на лайфстайл предаването по телевизия BBT "Така го правят жените".


Синоптичките са превзели с хубост не само националните телевизии. Чарът им дефилира от сутрин до вечер и в ON AIR, TV+.......


Народът обича своите дами на времето. Дали навън е порой или сняг, дали е буря или живакът хвърчи нагоре, с тях настроението ни винаги е слънчево. Светът е в краката на красотата. Нали?!

 

Фрог нюз

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7883 |10.06.2021 До 3 хиляди евро за мидичка от Сардиния . 2| 9980 |18.05.2021 Наоми Кембъл роди на 50 г. . 2| 5714 |08.05.2021 Боряна Калейн втора в многобоя на Световната купа в Баку . 21| 13750 |18.04.2021 10 професии, с които Борисов може да си изкарва хляба като обикновен гражданин

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads