Реклама / Ads
14| 11685 |29.12.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Отварачката изгони гарда хулиган

.
Фолк фурията Мария е уволнила бодигарда си Любен Богданов, след като 37-годишният здравеняк беше арестуван заради агресивно поведение към полицейски служители в Благоевград.
 
Певицата, популярна като Мара Отварачката покрай участието си в тв-реклама, изпратила съпруга си да вземе от хулигана ключовете на семейния Мерцедес и да го уведоми за края на професионалните им отношения, съобщи в. “Струма”.

"Уволнен е незабавно", коментира лаконично Отварачката. Богданов беше арестуван в нощта на понеделник срещу вторник, докато паркира луксозния "Мерцедес" на шефката си по време на нейно участие в местно заведение. Заради получена забележка за неправилно спиране бабаитът, съвместяващ функциите на шофьор, се нахвърли върху две ченгета и след пристигане на подкрепление беше арестуван.

Малко по-различни обаче са фактите от гледната точна на задържания. "Спрях пред дискотеката и отидох да отворя вратата на Мария. В този момент дойдоха полицаите и ми поискаха документите. Казах им да изчакат една минута и тръгнах към тях. Не съм отказвал да се легитимирам. Не съм нагрубявал и блъскал органите на реда. Те казаха, че има камери на дискотеката и аз много държа да ги видя тези записи, които са ме заснели пред входа. От моя страна нямаше никакви заплахи към полицаите, че ще ги уволнявам и какво ли още не. За Мария работя на приятелски начала от няколко месеца. Полицаите се държаха грубо с мен. Вижте ми китките на ръцете, те са ми с белези от белезниците, след като ме приковаха до стената. В момента не си чувствам целия гръб, изтръпнал е. 24 часа прекарах в килията без телефон и без колан, дори дънките ми падат. Успях да поговоря само за 3 минути с адвоката си.

Не съм буйствал пред дискотеката, исках само да може Мария да слезе, все пак аз отговарям за тази жена. Не оспорвам, че не съм спазил един знак и съм карал по пешеходна зона, но за това се съставя акт, а не се задържа. Какво стана сега, арестуваха най-големия престъпник ли? След като ме задържаха, Мария не съм я виждал повече. Трябваше само да изчакат да свалим техниката от колата и всичко щеше да бъде наред. Изкараха Мария от дискотеката, тя ги заведе до колата, отключи им и без мое присъствие един от полицаите ми взе законно притежаваното оръжие, което е незаконосъобразно", разказа Любен Богданов в кулоарите на съда.

Той беше изправен пред Темида по бързата процедура. Делото обаче беше отложено за 3 януари 2011 година, тъй като Богданов се яви без адвокат и поиска да му дадат време да организира защитата си.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 10438 |29.12.2010 Заплашват Човека-Глас, той пуска книга с истината за Евровизия. . 10| 5829 |28.12.2010 Елтън Джон стана баща на момче . 8| 6968 |28.12.2010 Арестуваха бодигарда на Мария . 5| 11490 |27.12.2010 Нов скандал около Мишел Бонев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads