Реклама / Ads
11| 9241 |16.02.2012 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Пак убиват стария Касабов в "Стъклен дом"

.
Стефан Данаилов
Детайлите около предстоящата смърт на Касабов са известни на ограничен кръг хора. Фейсбук изригна от вестта.
 

Димитър Касабов, в чиято роля се въплъщава Стефан Данаилов, ще бъде убит в следващия сезон на "Стъклен дом". Снимките на продължението започнаха в началото на февруари. Миналия сезон на "Стъклен дом", кръстен "Наказанието", се излъчваше с посланието "Някой ще умре". Въпреки заплахата обаче екипът не успя да "убие" нито един от основните си герои, съобщава Стандарт.

Това предстои именно в поредния сезон. Сценаристите ще "очистят" пред камерата героя на Стефан Данаилов – Касабов-старши. Димитър Касабов Така главата на фамилията ще предаде богу дух за втори път в сериала. Той беше застрелян още в първия епизод, но после ефектно и неочаквано за повечето възкръсна. Сега животът му е отреден до следващия сезон.

Детайлите около предстоящата смърт на Касабов са известни на ограничен кръг хора, само на сценаристите и на актьорите, участващи в сцената. Снимките на "Стъклен дом" се въртят вечер в един от столичните молове. Сцената с премахването на Ламбо обаче ще бъде снимана на неизвестен засега външен терен. Феновете си спомнят, че Касабов беше се укрил в малко планинско италианско селце. Новото покушение над Касабов ще бъде разиграно много по-ефектно, обещават продуцентите. В продължението на сериала ще има и други трупове, както ще се появят и нови герои,  повдигат леко завесата сценаристите.

Във Фейсбук цари истерия. Защо убивате Касабов! Защо не се рекламира "Стъклен дом" заедно с другите сериали на бТВ, ще има ли продължение? Феновете са в паника и чакат с нетърпение поредната доза кино от мола.
"За ваше успокоение, скъпи приятели: това е кадър от снимачната площадка на новия сезон на "Стъклен дом", който ще започне излъчване през март! На снимката се виждат Стефан Данаилов и Юлиян Вергов в ресторант, където героите им Димитър Касабов и Николай Жеков обсъждат бизнес начинание. Очевидно героят на Стефан Данаилов излиза от анонимността, в която влезе веднага след смъртта на Сарафов", пише някой от администраторите на профила на "Стъклен дом" в социалната мрежа Фейсбук, съобщава Стандарт.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 6571 |11.10.2011 Брус и Слай в прегръдките на Стария Пловдив . 13| 12824 |29.09.2011 Яна Маринова си тръгва от "Стъклен дом" . 0| 6501 |05.08.2011 Почина най-старият европеец . 17| 16628 |13.12.2010 Шок в последната сцена на "Стъклен дом"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads