Реклама / Ads
1| 5792 |13.01.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Пит и Джоли си обърнаха гръб завинаги?

.
Пит и Джоли щастливи с децата си
Блестящата холивудска двойка Пит-Джоли май е на път да разбие за пореден път мита за вечната любов. След серия жестоки разправии по време на Коледните празници, Брат и Анджелина най-после решили да поемат всеки по свой път, пише британският таблоид "Now Magazine".
 

Досега героите на "Семейство Смит" планираха да останат заедно предимно заради децата. Но според изданието звездите вече са наели адвокати, на които вероятно ще им трябва доста време, за да оформят законово раздялата им.

В последните седмици звездното семейство е в дома си в Ню Йорк, където Анджелина снима наново някои сцени от филма си "Salt".

И докато повечето семейства използват Коледа, за да бъдат със семействата си и щастливо да празнуват, за Джоли и Пит тя преминала в безкрайни свади и скандали.

"И на двамата им е тежко, че се стигна до тук, но повече не могат да издържат. Решиха да се разделят, за да не полудеят. Ако сега не се разделят, Бог знае какво може да стане", заявява източникът на Now Magazine.

"Брад все повече се отдалечава, а Анджелина осъзнава, че не може да го задържи. Тя се чувства така, все едно са й стъпкали сърцето. Няма да е лесно да се сложи край на връзката им. Богатството им се изчислява на 150 млн. долара, а имат и 6 деца. Вероятно това ще бъде най-грандиозната раздяла в Холивуд", допълва източникът.

Междувременно стана ясно, че Анджелина Джоли и Брад Пит няма да присъстват на церемонията по връчването на Златните глобуси, защото актьорът не получи номинация за ролята си в "Гадни копелета". Във филма Пит играе ролята на американски войник по време на Втората световна война. Лентата беше номитирана в редица категории, включително за най-добър филм и за най-добър режисьор за Куентин Тарантино. Брад обаче не получи номинация и затова решил да пропусне церемонията на 17 януари. Въпреки кризата в отношенията му с Джоли, половинката му също  отказала да присъства на церемонията, оставайки солидарна с Пит, пише сайта "E! Online".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6744 |07.12.2009 "Скандал" между Джоли и Пит вдигнал полицията на крак . 2| 6174 |24.11.2009 Джоли и Пит дали 6,8 млн долара за благотворителност . 0| 10511 |02.10.2009 Ето как можем да изглежда ме като холивудската звезда Анджелина Джоли . 2| 18864 |07.09.2009 Анджелина Джоли се разголва в лесбо клип

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads