Реклама / Ads
32| 16357 |18.04.2015 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Порнозвездата Андреа: Девствениците работят яко с устите и отзад, лицемерни са

.
Андреа-Живка
Исках да опитам нещо ново от живота, да го направя с жена. Снимах се в порнофилм , направих го като хоби. Това каза в „На светло“ фолкдивата Андреа , която се снима в американски порнофилм .
 

Ето какво  още обясни тя: В този филм се явявам с псевдоним, много е хубав, но няма да го кажа. Филмът се снима в Чехия от американска компания. Намериха ме по фейсбук  и ми писаха.  Продуцентите не ги познавах , пък и не съм много добре с английския. Имаше преводач на италиански. Такъв разбирам, защото по принцип живея в Италия.

 

Имам  си приятел от 8 години. Той е албанец и  знае всичко за мен. Ние сме малко с по-европейско мислене. Да си правим двойки и тройки,  и да си изневеряваме пред очите, е нормално за нас. Ако ме вземат в парламента ще вляза. В този живот очаквам всичко от всеки. За пен  порното  все още е хоби. Живка се казвам, кръстена съм на баба ми. Моят приятел се казва Ардиан . Аз съм зодия близнаци и това вероятно ме кара да се чувствам като човек с много лица.

 

Платиха ми 20 000 евро  за порнофилма, който е около един час. Той е 4 сцени по 15 минути. Снимахме няколко часа. Ако имах деца и нямат какво да ядат, бих работила и като чистачка. Искам да докажа, че каквото съм решила, съм си го постигнала- не съм умряла от глад. Моят приятел  ми позволява да пея. Това не е циничен поглед към живота. Аз съм отраснала в циганската махала в плевенското  село Буковлък . От 15 години не говоря цигански и ми е трудно. Вярвам в Господ. Порнофирмите  не са грехота. Свикнала съм да ме наричат к..ва , аз не съм такава. Девствениците  работят яко с устите  и отзад. Лицемерни са. Не знам дали ще участвам  и в друг фирм  за възрастни . Не е турдно, не се изисква телевизионно майсторство. Лесно е, стига хората да са яки. Ако бях като повечето, щях на 15 години да направя 15 деца. Знам перфектно албански, цигански  и български. Животът  е такъв, какъвто си го направи човек.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 7875 |17.04.2015 Украинки развъртяха дупета с националния флаг (ВИДЕО) . 8| 5875 |17.04.2015 А. Цолова чукна 40 лазарника . 17| 7475 |16.04.2015 Мая Манолова се жени с червена рокля . 0| 8341 |16.04.2015 Плачете! Жизел Бюндхен се оттегля!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads