Реклама / Ads
59| 19798 |16.01.2012 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Разгневени майки: Слави превръща децата ни в проститутки

.
"Слави превръща дъщерите ни в проститутки" - гневи се майка на участничка в “Умна и красива” – поредният телевизионен формат, сътворен от хората на Слави Трифонов.
 

 

Този ‘‘славен‘‘ екип не се умори да копира предавания от западни телевизии и да ги превръща в тотална телевизионна помия.  Като започнем от сценаристите на Дългия, стигнем до журито и попаднем на подбраните участнички - натъкваме се на един зловонен микс от лош вкус и шокираща безидейност.

 

Тези, които все пак гледат предаването, не случайно бяха изумени от една от задачите, която момичетата, борейки се за наградата - китайски джип, се наложило да изпълнят, пише hotnews.bg.

 

Огромното предизвикателство, с което участничките трябвало да покажат, че са хем красиви, хем умни, хем готови на всичко, за да се качат на огромното возило, било да се съблекат и да се кълчат в стриптийз бар. Колко оригинално!

 

От една страна, това говори за интелекта на създателите на шоуто, от друга - за морала на момичетата, който явно не е по-висок от 15-сантиметровите им токчета.

 

Някои мадами се престрашили да се съблекат, само и само да се докажат пред гологлавия водещ, вживял се в ролята на същински зъл гений, който раздава ‘‘сложни‘‘ задачи на безпомощните (умствено) госпожици. Тези, които обаче отказали да се съблекат, трябвало да минат през ‘‘бавния‘‘ вариант на задачата:

 

‘‘Те трябваше да извадят с уста всички банкноти, поставени по костюма на еротична танцьорка, а после да направят такава комбинация от международните валути, че да се получи левовата равностойност точно на 126 лева и 92 стотинки‘‘ - Кой измисли това?!

 

И ако през 90-те сте си мислили, че бурята в сфера с пари, в която участниците в ‘‘Невада‘‘ трябваше да пъхат банкноти из дрехите си и да се надяват още толкова да полепнат по тях на излизане, е било унизително - това с лапането на пари направо удря в земята и най-идиотските състезания от този сорт.

 

Ето и мнението на някои от родителите на злополучните участнички стъпкали морал и възпитание, за да се представят ‘‘на ниво‘‘: ‘‘Умрях от срам и вдигнах кръвно, като видях колко безпомощно беше момичето ми. Обадиха ми се всички роднини и сме потресени. Слави превръща дъщерите ни в проститутки‘‘ - изплакала майка на участничката от Пазарджик.

 

Баща на едно от момичетата, което отпаднало на по-ранен етап дал съвет на жената да съди предаването, защото в клаузите на играта никъде не се споменавало, че ще има голи задачи.

.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 19400 |31.12.2011 Бившата на Слави показа дъщеря си . 45| 14530 |20.12.2011 Слави на таен лов с Първанов край Студена . 30| 20722 |23.11.2011 Мартина, на Слави Трифонов, била милионерка . 37| 10567 |27.10.2011 Вестник твърди, че Слави ослепявал

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads