Реклама / Ads
2| 11291 |18.06.2009 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Ромео и Жулиета по нашенски или фаталната българо-циганска любов

.
Българка на 17 и половина залюбила циганин на 15. И той я обичал безумно. Родителите им са против; младите плашат да се убият.
 

Ромео: Казва се Венелин, 15-годишен, от ромски произход, живее във врачанското село Бързина.
Жулиета: Казва се Цветослава, на 17 и половина години, българка, живее във Франкфурт с майка си.

Венелин и Цветослава, подобно на Ромео и Жулиета, заплашват със самоубийство, ако обществото не признае любовта им и не ги остави на мира.

Тийнейджърите обявиха това на живо по телефона в Шоуто на Слави. Те се влюбили на село при едно от гостуванията на момичето при баба си.

Майката на Цвети, която е медицинска сестра във Франкфурт, била против любовта им и на два пъти я вземала с полиция от дома на Венелин.
Влюбените Ромео и Жулиета бягат от домовете си за трети път и вече заплашват със самоубийство. Слави ги покани в студиото на живо, за да обяснят проблема си.
На тази история Трифонов се натъкнал по време на посещението си в столичен ресторант. Ром на средна възраст се доближил до него и му подал тетрадка. Мургавият мъж му обяснил, че в нея е описал проблема си и помолил Слави за помощ. Ромът заявил, че сина му Венелин и приятелката му настоявали единствено Слави Трифонов да посредничи в конфликта.
Венелин и Цветослава са обявени за общодържавно издирване.
„Страшно много се обичаме. Малки сме, но то не пита” – каза Венелин в телефонния си разговор със Слави. Той допълни, че е ученик в Спортното училище във Враца и тренира борба.

„Обичам си го!” – възкликна от своя страна по телефона Цвети и потвърди в разговора си със Слави, че са решили с Венелин да предприемат самоубийство, ако някой ги раздели. „То друг начин вече не остана” – довери невръстната Жулиета.
Историята на балканските Ромео и Жулиета ще се разплете скоро в студиото на живо – обеща Слави.
Един от сценаристите му се пошегува, че де юре Цветелина може да бъде подведена под наказателна отговорност за отвличане на непълнолетен.
В тази история не враждуват родове като Монтеки и Капулети. В случая ще станем свидетели на друг тип социален сблъсък. (Клюки.БГ)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5581 |16.06.2009 Антонио Кастро влюбен в мъж . 0| 5529 |16.06.2009 Пол Макартни: “Да станем вегетарианци за едни ден!” . 2| 6846 |16.06.2009 Тънката талия - въпрос на избор . 0| 14934 |15.06.2009 Хелън Хънт става на 46

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads