Реклама / Ads
3| 5701 |05.09.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Рууни в сензационен секс скандал

.
Уникален скандал се разрази с английския национал и звезда на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни. “Мирър” извади на бял свят прегрешенията на нападателя, който само преди няколко дни игра срещу България и бе в основата на победата с 4:0.
 

Оказа се, че Рууни не се различава с нищо от останалите скандални английски футболисти като Джон Тери, Лампард и т.н., които не спират да изневеряват на половинките си. Според “Мирър”, нападателят е платил на младо момиче, за да прави секс с нея. Той извадил 1000 паунда, за да бъде с проститутката Дженифър Томпсън. Всичко това се случвало, докато съпругата му Колийн бе бременна миналата година с бъдещия им син Кай. Рууни е преспал с жрицата на любовта седем пъти в продължение на четири месеца.

Изданието пише, че Колийн със сигурност ще изхвърли Уейн от семейното имение в Чешир и ще започне дело за развод. “Животът ми е падение. Аз бях толкова глупав. Колийн няма да ми прости, ще ме напусне”, казва Рууни.

“Той ми изпращаше купища телефонни съобщения, говореше по скайп с мен под друго име. Всеки път, когато се срещахме, беше в един и същи хотел”, разказва Дженифър. Според “Мирър” тя била резервирана от Рууни чрез онлайн агенция в Манчестър, препоръчана му от негов приятел. Първата среща била през юли миналата година, когато Колийн вече била бременна в петия месец със сина им Кай.

Последната им среща е през октомври, а на 2 ноември Колийн роди Кай. “Изведнъж спря да поръчва Дженифър, въпреки че двамата се виждаха в барове и клубове в Манчестър. Тя е добра и красива млада дама, с добро образование. Трябва да я видите, за да разберете защо Рууни я е харесал. Тя казва, че знае, че Уейн ще бъде съсипан, съжалява за Колийн. Но в същото време предупреди Рууни, че трябва да внимава за рисковете от действията си”, пише още “Мирър”.

Това не е първото прегрешение на звездата на Манчестър Юнайтед. През 2004 година бил засечен с проститутката Шарлот Глоувър. Месец по-късно английските таблоиди разкриват нови похождения на футболиста, този път с 37-годишната Джина Маккарик. Той я е посетил десет пъти, но бил заловен с камери за видеонаблюдение. Правел е секс и с 48-годишна, пише още “Мирър”. Заради уникалния скандал не е ясно дали Рууни ще остане в отбора на Англия за предстоящото гостуване на Швейцария в европейска квалификация.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5719 |21.07.2010 Скандалната Линдзи пое към пандиза . 3| 6445 |20.06.2010 Медиен скандал помрачи кралска сватба . 9| 23064 |16.06.2010 Уикипедия със скандална биография на Н. Лозанова . 2| 6084 |03.05.2010 Забъркаха Обама в сексуален скандал

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads