Реклама / Ads
16| 13440 |17.12.2009 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Сексът на Дългия приличал на картина на Пикасо

.
Така може би изглежда Слави по време на секс
„Аз като правя секс, приличам на картина на Пикасо. Трудно разбираема работа”. Гениалното откровение прозвуча от устата на Дългия в снощното издание на „Шоуто на Слави”. Поразяващото признание бе направено пред внучката на гениалния испански художник –Диана Пикасо.
 
С учтив смях тя отговори на балканското сравнение, опитвайки се да обясни, че абстрактният секс е нещо доста съмнително в сравнение със същото изкуство.

Малко преди това гологлавият водещ разкри от ефира, че в левия ъгъл на „Герника” модерниста е изобразил през далечната 1937 година падането му в банята това лято. Дядото на Диана си е бил просто жив пророк, а самоиронията на водещия не се оказа достатъчно обяснение за модернизма.


Диана Пикасо

Опитите за безумна оригиналност не свършиха до тук, и Трифонов директно попита г-жа Пикасо: „Знаеш ли какво е виола, аз свиря на виола”. Дамата отговори, че свири на виолончело, и това е инструментът, който издава музика, когато го прегърнеш. Дългият веднага демонстрира с поза на ръцете и краката, че познава виолончелото, но демонстрирайки неограничените си възможностите, лъснаха босите му крака в обувките.


Слави Трифонов без чорапи заради кризата

„Ходя без чорапи, в България така правим защото е криза, криза е”, обясни Слави на същисаната изследователка на модерното изкуство. Въпреки нелепите ситуации, в които бе поставена дамата от търсещия слава Слави, тя неутрализира маниите му за оригиналност с думите: „По-лесно е да нося фамилията Пикасо, отколкото Франко”. После подари албум с еротични творби на дядо си, уточнявайки, че посвещението е на английски, защото се убедила, колко добре Слави владее езика на Шекспир?

Диана Пикасо от два дни е в България за откриването на Музейната галерия за модерно изкуство на бившата телевизионна водеща Деница Атанасова. От месец, младата дама, която се свързва с рекламния бос Красимир Гергов се рекламира като веща топ галеристка. Внучката на гениалния художник сигурно е била очарована и от експертните съвети на Деница: „Хуан Миро пък е подходящ за кухнята. Пикасо оставете за банята, за да бъде пречистването освен телесно и духовно” Гениално, няма що, но само така можем да си обясним защо до сега Диана не е чувала за български художници и останала потресаващо изненадана като разбрала, че световните Кристо и Жорж Папазов са и българи. Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5478 |17.12.2009 Роналдиньо подкрепя Берлускони . 1| 8705 |16.12.2009 Статуетката, с която удариха Берлускони е най-търсен сувенир в Италия . 16| 18914 |15.12.2009 Половинката на премиера – най-елегантна българка . 4| 6522 |15.12.2009 Гимнастичка спечели Dancing stars 2

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads