Реклама / Ads
0| 5765 |15.09.2017 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Маша разказва за първите си червени рози от Гришо

.
След като автобиографията на Мария Шарапова вече е в продажба, все повече любопитни неща от нея излизат наяве. Такъв е случаят и с частта от нея, в която рускинята говори за връзката си с Григор Димитров.
 

В интернет се появи пълният разказ на рускинята за любовта между двамата. В него тя разказва как всъщност Гришо е успял да спечели любовта на една от най-известните жени в света и защо се е стигнало до раздялата между двамата.

Шарапова разкрива още, че е харесала Димитров, когато е бил юноша, а преди да започне кореспонденция с него е проверила, дали българинът е пълнолетен.

 

Според разказа на Шарапова всичко започнало през октомври 2012 година. След четвъртфинала в Пекин тя получила есемес от агента си Макс Айзенбърд, който й казал, че Григор Димитров иска телефона й.

 

 „Проверих името на Григор в Google, за да видя на колко години е. Беше ли изобщо пълнолетен? 21. Едва”, пише Шарапова, цитира Гонг. Тя позволила на агента си да даде имейла й.

 

„Спомням си как забелязвам едно разхождащо се дете из селцето на Уимбълдън, високо, слабо, с изражение на добре изглеждащ тип, което казва, че той знае, че изглежда добре. Спомням си, че казах на моя треньор: „Добре, че той не е от моята генерация, това щеше да бъде опасно. Опасно разсейващо”.

 

След няколко разменени имейла, Григор поискал номера й. Шарапова обаче се правила на недостъпна.

 

След известно време започнали да комуникират чрез съобщения, после по телефона, а накрая и с видеоразговори.

 „Беше простичко и истинско. Не се замислях твърде много, докато след един от нашите разговори, той ми звънна отново след 30 секунди и ми каза: „Съжалявам, но ми липсва гласът ти. Може ли да поговорим още няколко минути?”.

 

 „Всичко беше от разстояние, докато една вечер той не се появи на вратата ми с червени рози и огромен плюшен мечок. Прекарахме много време заедно в следващите няколко седмици. След дни той ме попита, дали бих била негова приятелка. Хвана ме неподготвена. Не бях готова за нищо такова. Той каза, че ще чака, докато съм готова”, пише Шарапова.

 

 „Ще чакам. Знам какво искам и искам теб", казал Григор. „Седмиците станаха месеци и нищо не можеше да ни спре. Гледах как той расте, триумфира, претърпява разочарования, възстановява се. Нагоре и надолу. Обичах много да го гледам как играе”.

 

 „Гледах как се катери по ранглистата. Гледах го как отива от ужасни хотели на магистралата в Мадрид, хотелите, които дори плъховете избягват, до апартамент в „Четири сезона” в Париж, „Карлайл” в Ню Йорк. Гледах го как от дете, което не искаше да даде малко повече пари за по-висока класа в самолета до Австралия до мъж, който лети с частен самолет, осигурен от новия му приятел-милиардер”, пише Шарапова.

 „Гледах как се превръща в мъж”.

 

Шарапова коментира още, че Григор има голям потенциал и прекрасни удари.

 „Той може да прави невероятни неща с тялото си. Това е дарба и проклятие. Въплътено е в него, той иска не само да печели, а и да изглежда добре, докато го прави. Трябва да бъде перфектно или не го иска изобщо. Трябва да е невероятно или го забравя. Затова все още не е изпълнил потенциала си”, заявява рускинята.

Шарапова си спомня и за вечер в Уимбълдън през 2015.

 

 „Той бе достигнал полуфиналите през предишната година, побеждавайки Анди Мъри и губейки в четири сега от Новак Джокович в този кръг. Той извади книга, която Уимбълдън подготвя за предишните турнири. Тихо разлисти страниците на книгата, докато намери моя снимка, в неговата ложа, гледайки неговия мач. Той ме погледна, тъжен, мисля, че имаше сълзи в очите му. „Видя ли това? Това значи всичко за мен. Да те видя в моята ложа до майка ми”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6940 |31.01.2017 Първите модели на Playboy . 0| 8129 |05.10.2016 Гришо, по български: Наказанието на Шарапова бе справедливо . 1| 7818 |16.03.2016 Близалка "Шарапова" – само захар, без мелдоний

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads