Реклама / Ads
1| 9742 |24.11.2016 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Шеметна реферка надува свирката от Ботуша до Маями

.
Клаудия Романи
Зашеметяващата италианска реферка Клаудия Романи взриви тълпата в Маями. Италианският модел буквално изкриви вратовете на минувачите, когато се появи в черно мрежесто боди, отлично подчертаващо пищните й форми. Романи беше усмихната, когато стъпи на Саут Бийч в супер откровения тоалет.
 
А хората се кокореха, шокирани от изкусителната 34-годишна съдийка, която със сигурност щеше да вдигне жълт картон на всеки играч, дръзнал да разголи толкова плът на терена.

Сочната Романи демонстрира подобна склонност и през февруари, когато лъсна само по фланелка на любимия Милан, припомня вестник "7 дни спорт".

Риалити звездата, която има над 204 000 последователи в Инстаграм, беше в Саут Бийч, за да вземе участие в scape Room - игра, в която участниците намират изход от стая с находчивост. Яростната активистка за защита правата на животните не пропусна да подчертае своето становище против носенето на истински кожи.



Романи е лицензирана да свири мачове в Серия А и В в Италия и признава, че властта, която притежава над звездите на терена, е най-привлекателното нещо в работата й.

Да тичаш с всички играчи и да командваш парада, е неустоим гъдел смее се възхитителната брюнетка. Историята на Романи като футболен съдия започва покрай връзката й с известния италиански футболист Филипо Индзаги. Първо тя свири на младежите, после в серия В и накрая дори в Серия А.

Култов фен на Милан, огнената Романи е измислила оригинален способ за празнуване победите на отбора. Записва резултата от мача на огледалото, след което се снима до него гола.

Което е още един подарък за тифозите на Милан. Сега тя се явява посланик на Милан в САЩ. Любовта й към росонерите е наследила от дядо си. Злите езици говорят, че тя ще свири всички мачове на Милан. Още повече че шефът на съдийската комисия в УЕФА Пиерлуиджи Колина е неин добър приятел.

Клаудия Романи е родена в Италия през 1982 г., но израства в Дания, а после - в Англия. Привърженичка на високите температури, топ моделът се установява за постоянно в Маями, щата Флорида. Сексапилната мацка често украсява кориците на престижни издания като GQ, "Космополитън", "Плейбой", "Максим". През 2006 г. списание

FHM я включи в списъка на 100-те най-сексапилни жени в света. Романи се е снимала също в реклами на "Самсунг", "Тойота" и "Форд", както и в различни латиноамерикански тв шоута. Новоизпеченият рефер влиза и в списъка на 10-те най-красиви жени на Италия, според различни бляскави издания.

Клаудия е заклета вегетарианка и спортува много. Плодовете от нейния труд са очевидни.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5768 |10.11.2016 Американски репортер си потърси свирката от Мадона (Видео) . 3| 7362 |03.06.2016 Забраниха надуваемите пениси в испански курорт . 3| 6187 |20.05.2015 Секси Путин ламти за власт на Ботуша

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads