Реклама / Ads
10| 14509 |30.08.2013 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Шок и ужас в Нова - отлагат старта на Виктор Николаев и Ани Цолова

.
На култовата дата девети септември ще бъде началото на предаването на Виктор Николаев и Ани Цолова в Нова телевизия, съобщава "Всеки ден". Двамата настоявали старта да бъде отложен, тъй като за начало била определена датата 2 септември.
 

Телевизионният тандем, който събуждаше зрителите по БТВ се премести в конкурентната медия.

Последва ги и една от продуцентките на Тази сутрин - Валерия Чанкова, която също е изграден кадър от БТВ. Любопитното е, че Чанкова е извървяла цялата стълбица в БТВ от стажант, на който не се плаща до един от най-успешните продуценти на сутрешния блок.

Екипът предпочитал да прави сухи тренировки една седмица, за да свикнат с новите си колеги в Нова телевизия. В същото време БТВ трескаво сменят различни варианти за водещи на "Тази сутрин". Директорът на "Новини и актуални предавания" Люба Ризова държала мъжът в екипа да бъде Светослав Иванов, който преди да се премести в БТВ работеше в Дарик радио. Той обаче отказал, защото скоро ще става баща.За стола на Ани Цолова била гласена Десислава Стоянова от "Преди обед".

Предаването обаче вървяло добре и в крайна сметка било решено тя да запази мястото си. Любопитното е, че Десислава Стоянова влезе в екипа на БТВ от в. Сега, по времето когато президент беше Георги Първанов, с когото нейният баща работи. След няколко години в телевизията тя напусне, за да стане зам.-главен редактор в проваленото българско издание на списание "Амика". Истинска буря обаче ще се развихри в БНТ, където съвсем са закъсали за водещи. За момента положението се закърпва от Ася Методиева и Росен Цветков, които трябвало да покрият дупката само за две седмици.

Младият тандем все още не е обигран, личи напрежението в работата им, но шефовете ги държат на екран защото просто няма кой да ги замени. Явор Стаматов, който дойде от БНР с едногодишен договор е напуснал телевизията, Марио Гаврилов отказал да продължи 3-месечното си изгнание в "Денят започва", а единственото журналистическо острие в сутрешния блок Жени Марчева отиде в БТВ.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 9568 |09.08.2013 Софи Маринова хвърлила око на сина на Тони Стораро . 2| 9428 |26.06.2013 Наталия Симеонова мами във фейсбук ? . 8| 19221 |03.05.2013 Биха мъжа на Диана Любенова в столичен ресторант? . 6| 8486 |16.04.2013 М. Щерев: Лили Иванова започна да си плаща като я осъдих

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads