Реклама / Ads
1| 10709 |29.11.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Шокиращи обрати в "Листопад"

.
Кръв, сълзи и предателства връхлитат публиката в предстоящите серии на „Листопад”.
 

Зрителите на хитовия турски сериал „Листопад” гледаха последния епизод от петия сезон на балканската сапунка. На 29 декември в южната ни съседка ще бъде прожектиран пък последният епизод от сагата след седем успешни сезона. Българските фенове ще трябва да изчакат обаче големия финал на „Листопад” догодина. До тогава те ще се радват на нови герои, драми и неволи в най-новия турски сериал „Забранен плод”, който тръгва в ефира на bТВ от 1 декември. В него телевизионните маниаци пак ще се кефят на Къванч Татлъту (Мехмед от „Перла” и Халил от „Двама за винаги”- б.р.), заради който мнозина български домакинства загориха не една-две манджи.

В. „Торнадо” вади жокери за съдбата на любимите ви герои от „Листопад” в неизлъчените все още серии.

Оуз ще убие Сейфи, но Шевкет ще поеме вината, за да не остане без баща нероденото им дете с Лейля. За голямо нещастие Али Ръза минава случайно през старата си къща и среща Ферхунде, която неволно ще му подхвърли, че Шевкет не е виновен за убийството на Сейфи. Разбирайки това, Али Ръза получава удар. Драмата изправя семейството на околийския управник отново пред бездна и проблеми. Сълзите и скандалите, които ще се развихрят в семейство Текин след този случай, ще разклатят брака на Хайрие и Али Ръза, които ще се разделят.

Неджля ще се омъжи за Али, с когото се запознават по време на съвместна работа по проект. Али Ръза не одобрява тази връзка, но въпреки това се примирява с избора на дъщеря си. Новата половинка на Неджля, обаче ще я омотае в изневери. Неджля също я очакват интересни преживявания - ще купи нова къща и книжарница на своите родители.

Коварната Ферхунде ще попадне за известно време зад решетките заради това, че подпалва умишлено строежа на Шевкет и Али Ръза, но след излизането си от затвора тя коренно ще се промени и ще започне да изкупва греховете си към Шевкет и семейството му. Странни обрати на чувствата очакват и Фикрет и Таксин. Те ще се разделят и съберат отново заради изневеря. Фикрет, майка му, Али Ръза и дъщеря му Дениз няма да му простят предателството.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6138 |28.11.2010 Уилям не иска да става крал . 8| 5471 |27.11.2010 Обама с 12 шева след баскетболен мач . 5| 15384 |26.11.2010 Гола DJ-ка пристига да ни весели топлес . 5| 6742 |25.11.2010 Миска мърмори: Моля да спрете войната между двете Кореи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads