Реклама / Ads
11| 8640 |23.03.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Стартира семейната сага Биг Брадър

.
Семейство Кузмови, което влезе в къщата с двете си деца и двете си кучета
Новият Big Brother Family, който стартира снощи има амбицията да направи пълна дисекция на българското семейство, затова е събрал 11 тотално различни български двойки в къщата си, както и двойка несемейни булдози- за разкош.
 

Семействата, участници в риалити шоуто са разделени на социални групи, близки до реалността и разполагат със заплати в зависимост от социалния си статус от 300 (най-ниската) до 2500 лева ( най-високата). Те ще трябва внимателно да разпределят заплатите, които да похарчат в магазина, ресторанта и фризьорския салон – част от семейната къща на Големия брат.

Сред тазгодишните избраници на Big Brother има глезени съпруги, самовлюбени съпруги, властни мъже, недоволни домакини, има дори екс гларус, стриптизьорка и капризен италианец милионер, за баланс е възрастна семейна двойка с щастлив 32 –годишен брак зад гърба си.

Звездната двойка на семейното шоу са Ванеса и Цветелин, които Големият брат временно раздели в името на първата тайна мисия. Тя е те да се представят за семейства в компанията на други партньори, които са бившите им половинки от предишни връзки. 17-годишната Ванеса, която има бебе на три месеца, ще прекара с “фалишивия” си съпруг Светлин неопределено време в отделна, тайна луксозна стая, обзаведена като будоар.

Всички останали семейства имат брачни окови в буквалния смисъл на думата, които не им позволяват да се отдалечават на повече от 50 сантиметра един от друг чак до полунощ в неделя. Ако ги свалят самоволно, месечният бюджет на провинилите се ще бъде орязан наполовина. Това е втората мисия на Big Brother, поставена от него, за да сближи семейните съквартиранти още повече.

В края на тричасовия лайф Биг Брадър съобщи, че багажът на съквартирантите е „загубен” и само децата ще получат куфарите си. Възрастните ще разполагат само с вещи от първа необходимост.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 10374 |22.03.2010 Семейство Адамс от Пловдив влизат в "Биг Брадър" . 3| 8922 |22.03.2010 Уникален семеен "Биг Брадър" дебне богаташи и бедняци в Къщата . 2| 6273 |22.12.2009 200 бона, апартамент и кола в семеен Биг Брадър за семейства . 8| 5163 |06.10.2009 Стартира надпреварата за Мъж на годината

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads