Реклама / Ads
21| 10230 |04.02.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Т. Стефанова: Дарина и Берлускони ще заживеят заедно

.
Т. Стефанова
Жена ще бъде изненадата на президентските избори, тя може би ще излезе на балотаж с Цв. Цветанов, добави тя.
 

Преди няколко години казвах нещата, но тогава никой не ми обърна внимание, но Дарина Павлова и Силвио Берлускони ще заживеят заедно, обяви по НТВ Теодора Стефанова, известна като лична гадателка на италианския премиер Берлускони. Надявам се, че прогнозата ми ще се сбъдне, добави тя. Берлускони обявил, че има стабилна връзка, но не казал с кого, но той гледал с друго око на Дарина, добави Стефанова. Няма разврат, за който се пише, всичко е много елегантно, с класа, има веселие по купоните на Берлускони. Той не е плейбой, а добър човек с душа и сърце, който винаги помага. Той се разчувства от истории, но в никакъв случай не е бил с малолетни, категорична беше гадателката, която го защитавала с нокти и зъби. До края на годината в Италия ще има предварителни избори, поне до 2013-2014 той ще води страната, разгада тя.

Следващият президент на България ще е следствие от много интересни сценарии. Волен Сидеров не е за подценяване. Жена ще бъде изненадата, тя може би ще излезе на балотаж с Цв. Цветанов. Скандалите няма да му попречат, хората ще му повярват и го харесват, каза Стефанова.

Тази година е ключова за много проекти в държавата. Магистрали ще има, с това ще запомнят премиера Борисов. В края на годината ще има спад на ГЕРБ и разединение, а през 2012 г. ще има конфликти. Тогава ще искат нов вот на доверие и ако тогава ги оставим да управляват, ще довършат мандата си, предрече Стефанова. Опозицията е БСП и движението на Г. Първанов, ДПС може би ще претърпят структурни промени; ще има и нови партии с много ясни идеи, много духовни, които ще приобщят младите хора.

В РЗС също ще има структурни промени, добави Стефанова. Партията ще има друг лидер, но песента му не е изпята; възможно е да сменят лидера на партията, каза още тя.

Един министър ще си тръгне до края на годината, каза гадателката.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6292 |18.01.2011 Берлускони: Руби, ще те покрия със злато . 3| 5853 |17.01.2011 Берлускони: Не съм давал пари за секс . 15| 5477 |06.01.2011 Берлускони не спи с комунистки . 0| 5368 |04.11.2010 Берлускони плащал по 10 бона на проститутка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads