Реклама / Ads
0| 6826 |19.02.2014 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

“Тату”се разделя за втори път!

.
Сега Лена Катина – рижата къдрокоска от дуета “Тату”, официално се отказа от по-нататъшно сътрудничество със старата си партньорка Юлия Волкова, пишат от topnews.ru. Даже обясни, че прави това заради некоректното поведение на Волкова. Припомняме, че на откриването на Олимпиадата двойката с хомо-слава от „Тату“ изпя емблематичната си песен “Нас не догонят.
 

Веднага след триумфа на завръщането си дуетът “Тату” отприщи всенародната любов. Като истински звезди Лена и Юля започнаха да получават предложения за участия и покани за гостуване. И тъкмо когато пред дуета
Участието на "Тату" в олимпийския старт отприщи всенародната любов.“Тату” се открехна възможността за нов скок в кариерата, гръмна скандал: Лена Катина декларира чрез видеообръщение в социалните мрежи, че няма да работи с Волкова. Всички вече договорени нови концерти на дуета „Тату“ са отменени.

Какво се случи в “Тату”? Лена Катина се жалва, че Волкова поискала от нея пълно подчинение по всички въпроси. “Ако не й се подчиня, тя ще намери друго рижо момиче и ще продължи”, разкрива Катина особеното бъдеще на дуета “Тату”. Нещо повече: според Катина бившата й партньорка Юля Волкова я заплашила, че ще блокира плановете й за солова кариера и че ще “впрегне” за това всичките си връзки в руските ТВ-канали.

Юлия Волкова още не е коментирала новия скандал в дуета “Тату”.Както е известно, брюнетката от момичешкия тандем „Тату“ бе по-активна в публичните си изяви през годините на раздялата. Тя продължи да пее, но постоянно привличаше вниманието най-вече с любовните си връзки с представители на двата пола, бетонирайки изначалната версия за гей-основите на дуета „Тату“. За разлика от Волкова – Лена Катина призна в крайна сметка, че любовната връзка на двете пеещи тийнейджърки е била PR-роля. Младите участнички в дуета “Тату” я изиграли с комерсиална цел.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 50| 8608 |23.03.2013 Станишев призна официално: Ще ставам за втори път татко . 55| 11455 |02.03.2012 Мира Баджева се разделя с БТВ . 0| 7308 |10.10.2011 Взривоопасен екшън ни очаква през втория сезон на сериала"Под прикритие" . 10| 13850 |22.05.2010 Дарина Павлова търси втори за сватба в Рим

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads