Реклама / Ads
2| 13315 |30.06.2012 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Том Круз пак се развежда; сега и с Кейти Холмс

.
любовта между двамана вече е минало
Това ще е третият развод за Круз, който вече има зад гърба си бракове с актрисите Никол Кидман и Мими Роджърс.
 

Холивудските звезди Том Круз и Кейти Холмс се развеждат след повече от пет години брак, съобщиха световните агенции в събота, цитирайки адвоката на актрисата, която е предприела първите стъпки за раздялата. Причините за подписаните от нея документи за развод са непреодолими различия, като Холмс иска попечителство над дъщеря им Сури, посочва Ройтерс.

 

Актьорът в момента е в Исландия за снимки на нов филм и новината го е изненадала. По думите на неговата говорителка, цитирана от списанието "Пийпъл”, Том Круз бил много тъжен от това решение и ще се съсредоточи върху възпитанието на трите си деца.


По думите на представляващия интересите на Холмс адвокат Джонатан Улф, в момента най-важното за нея е благополучието на  Сури. Тя е единственото дете от брака на 33-годишната Кейти Холмс и Том Круз, който след няколко дни ще стане на 50 години. Актьорът има и две осиновени деца по време на брака му с австралийската актриса Никол Кидман. Круз имаше и тригодишна връзка с испанската актриса Пенелопе Крус, след раздялата с която започна да излиза с Кейти Холмс.

Двамата сключиха брак през ноември 2006 г. в Италия, в сциентоложка църква, чията религия изповядва Круз.

 

Двойката, която не е засичана заедно от февруари тази година, има общо богатство от около 275 млн. долара, но актьорите са сключили предбрачно споразумение, уреждащо въпросите при развод.

 

Том Круз е сред най-скъпо платените актьори на Холивуд. Познат е от филми като "Топ Гън”, "Рейнман”, "Роден на 4 юли”, "Тоби Макгуайър”, поредицата "Мисията невъзможна” и др. Премиерата на последния филм с негово участие – "Рок завинаги”, бе наскоро.

 

Кейти Холмс стана популярна с участието си в тв драмата "Кръгът на Доусън”, в "Батман в началото” и "Не се страхувай от тъмнината”. Филмовата й кариера обаче бе доста занемарена покрай семейния й живот с Круз и отглеждането на дъщеря им Сури. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 41| 22133 |28.06.2012 Малък Тошко надрусан в "Шоуто на Слави" . 2| 17437 |27.06.2012 Секс уроци по китайски (видео) . 64| 46018 |20.06.2012 Тадаръков напуснал Светослава, детективи я хванали да кръшка . 7| 13981 |19.06.2012 Депутати и гардове от НСО въртели секс оргии в Огледалната зала в НС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads