Реклама / Ads
8| 9535 |26.06.2014 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Венета Райкова сменя Нова с bTV

.
Поредният изненадващ трансфер е на път да разтърси медийните среди. След масовото дезертиране на водещи от Би Ти Ви в Нова телевизия се очаква най-голямата медия да отвърне на удара и да привлече в редиците си Венета Райкова, едно от знаковите лица на конкуренцията,пишат софийски медии.
 

Скандалната водеща на „Горещо” вече е била на две срещи в централата на Би Ти Ви в последната седмица, информира в. „Уикенд“. Тя е имала рандеву с програмните директори и шефа на канала Павел Станчев, с когото се познава отдавна. Идеята е още от тази есен Райкова да изгрее в ефира на Би Ти Ви с чисто ново жълто шоу. Предаването най-вероятно ще се излъчва в събота, но е възможно да върви през деня, а не късно вечерта. Рубриката няма да се казва „Горещо”, защото името е патентовано от продуцентите на Райкова „Телеман”. А идеята е Венета да отиде в Би Ти Ви без тях.

 До преместването на Венета се стига след грандиозен скандал между нея и продуцентите й. Райкова била жестоко обидена на „Телеман”, които не направили нищо срещу решението на Нова телевизия да преместят предаването й от 22 часа след полунощ. От няколко месеца шоуто се излъчва около 12 часа по нощите и повече прилича на еротично-магьосническа вечеринка, отколкото на светско предаване. Нова пък премести „Горещо”,  за да избяга от прекия й конкурент в лицето на „Поверително от NL” по ТВ 7. Оказа се, че папарашкото предаване на Николета се гледа доста повече и смъкна наполовина пазарния дял на Райкова, което накара Нова панически да търси друго часово време.

 В трудния момент Венета не усетила подкрепата на медията и продуцентите си, които вместо да я окуражат, й натяквали, че "Поверително" на Николета е по-добро. Още тогава тя взела решение да търси вариант Б за кариерата си. Тези дни дошла и офертата от страна на Би Ти Ви, която Райкова по всяка вероятност ще приеме.

 Преди седмица Венета и продуцентите й от „Телеман” са били поканени на среща с шефовете на Нова. Пред медийните босове блондинката нападнала собствените си продуценти и отсякла, че ако остане в Нова, не иска да работи с тях. Те не вършели нищо, а само прибирали печалбата от труда й. В телевизията са сащисани и не знаят какво да правят.

 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 11338 |19.04.2014 Венета Райкова хвана президентшата с млад сладур . 6| 9861 |12.03.2014 Лора Клумова сменя Гена в новините на bTV . 0| 10582 |20.12.2013 Райна: Златка Райкова омота Коцето, докато бяхме гаджета . 4| 9415 |19.12.2013 Венета Райкова се нахвърли на Черната Златка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads