Реклама / Ads
25| 11555 |15.09.2015 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Властта разигра прет-а-порте в Италианския лицей

.
Властта разигра истинско прет-а-порте при откриването на новата учебна година в Италианския лицей тази сутрин. Лъскави коли, скъпарски костюми и накипрени по последна дума на модата дами изпълниха двора на школото и сякаш негласно се съревноваха в детското предаване „Кой е по-по-най”. Човек би се зачудил, дали не става дума за снобарско парти на елита ни, но прозяващите се дечица бързо разсеяха съмненията.
 
Бившият служебен премиер Георги Близнашки, сега консултант на ДПС, се появи в компанията на съпругата си. Сексапилна и рокля събра погледите на околните, което още повече наля самочувствие в жилите на притежателката й. На самото откриване, на което присъства министъра на културата Вежди Рашидов, Близнашки застана плътно до него на трибуната. Така показа, че е един от най-скъпите гости на тържеството. Компания му правеха банкера Левон Хампарцумян и журналистът Митко Цонев. Между тях на почетното място се вклини и масонът Румен Ралчев, чиято разтегната усмивка не слезе от устата му през цялото време.

По традиция на откриването не липсваха депутати от различни партии като Десислава Атанасова и Методи Андреев от ГЕРБ, социалистът Янаки Стоилов, колегата им от ДПС Четин Казак. Компания им правеха бившият главен секретар на МВР Светлозар Лазаров и шефът на АПИ Лазар Лазаров. Въпреки старанието на нежните им половинки да изглеждат като от списание, най-атрактивна се оказа манекенката Ирен Онтева. Шапката с периферията я правеше да изглежда като излязла от ревю на Шанел. Най-естествено от всички  изглеждаше Делян Добрев, бивш министър на икономиката.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 8211 |01.12.2013 Властта разпуска с караоке . 10| 9044 |19.10.2012 Сюжет "Здравко 2" се разиграва във ВИП Брадър . 4| 6120 |27.07.2010 Властта побеля за 1 година

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads