Реклама / Ads
3| 11260 |30.11.2009 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Влюбен блокира строеж заради гадже

.
Какво ли не правим за любовта
Пловдивският бизнесмен Димитър Консулов блокира строеж, който пречил на гледката на любимата му. Жителите на квартала се възмущават, че заради блокадата нямат достъп до автобусната спирка, съобщават в bulgaria-news.bg.
 
Пловдивският бизнесмен Димитър Консулов упражнавя системен тормоз над работници на строеж в район Южен, в гр. Пловдив. Причината е, че новостроящата се кооперация пречила на гледката от прозореца на новата приятелка на Консулов и той решил да не позволи довършването на блока. За целта през почивните дни ТИР-ове на фабриката за минерална вода „Хисар”, която също е собственост на Консулов, били паркирани точно пред строежа така, че да не позволяват на бетоновозите да стигат до обекта.

Всъщност строителният предприемач Антон Толев купува имот в пловдивския район Южен и започва да строи кооперация. Теренът, обаче бил обект на желание и от страна на бизнесмена Димитър Консулов – ( собственик на „Хисар” и майонезите „Краси”) . Приятелката на Консулов живеела в съседство с терена, на който вече са построени четири етажа от бъдещата кооперация. Ненадейно обаче

Консулов решава, че тъй като прозорците на бъдещият блок ще пречат на гледката на любимата му, ще спре строежа. Според разрешителното Толев трбява да излива плочите през почивните дни, за да не пречи през делничните на градския транспорт в района и на пловдивчани да ходят на работа. Затова Консулов мобилизира ТИР-овете на фирмата си „Консул” ООД и блокира входа към новостроящата се кооперация. Подсилени с отряди мутри, хората на „Краси Майонезата”, препречват пътя на бетоновозите до строежа. В чудо са се видели и служителите от пловдивското І-во РПУ (намиращо се на отсрещната страна на булеварда), които разчитат на магия, за да не се стигне до бой между хората на строителния предприемач и шофьорите на бизнесмена.

„Докога в България някой с възможности ще прави каквото си поиска – въпреки правилата и напук на правовите институции?”,питат се живеещите в района. Оказава се, че един от ТИР-овете е паркиран на автобусна спирка! И
автобусите на градския транспорт са принудени да качват пътниците буквално от пешеходната пътека на близкия светофар.

Източници от I-во РУ на МВР споделили за Bulgaria News, че ТИР-вете са там вече трета седмица поред и напрежението определено ескалира. Тази седмица огромните машини паркирали пред входа на строежа още в четвъртък. В петък на шофьорите на камионите е издадено полицейско разпореждане незабавно да ги махнат от булеварда.

Разпореждането не е изпълнено, въпреки, че полицаите успели да се свържат лично с водачите. Тъй като са в нарушение на много разпоредби, има вероятност да загубят книжките си за срок от 6 месеца. Предишната седмица те обяснили, че са „аварирали” точно на това място и затова се наложило да оставят колите там. Но след като случката се повторя и тази седмица, полицаите от Първо смятат, че поведението им може да бъде определено и като хулиганство, тоест да им бъде потърсена наказателна отговорност.

По информация на вестник „Марица” адвокатката на Антон Толев е заплашвана от хора на Консулов във връзка с този случай и е подала жалба в полицията.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5508 |16.11.2009 Глобиха U2 заради високи децибели . 0| 6192 |27.09.2009 Роман Полански е арестуван заради секс с 13-годишна преди 31 години . 15| 49894 |25.09.2009 Валерия Велева заряза любим заради Йордан Цонев . 0| 6765 |23.09.2009 Спряха молитви на богомолци заради Джулия Робъртс

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads