Реклама / Ads
3| 10447 |24.01.2012 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Внукът на Емил Димитров звезда в ново риалити

.
Малкият Мартин
10-годишният Мартин,внук на легендарния български певец Емил Димитров, ще видим на сцената на нов авторски риалити формат на БНТ1. Предаването се казва "Кастинг" и ще сбъдне мечтите на всички, които искат да станат част от следващия сериал.
 

  

С "Кастинг" ще разберем как се създава магията на седмото изкуство и как се разгръща истинският актьорски талант, казват от националната телевиция.

 

Освен да открива нови таланти за родния ефир, предаването си поставя и сериозната цел да ни преведе по зрелищен и любопитен начин през най-запомнящите се моменти от историята на българското кино от началото до наши дни.

 

До момента на прослушвания в родната медия са се явили над 5000 души. Това е своеобразен рекорд за всички подобни риалити формати, които подбират кандидати чрез кастинг в страната към момента.

По този начин "Кастинг: реабилитира формата "риалити шоу" в национален ефир, коментират от екипа.

 

Голямото жури отчете изключителен интерес от страна на студенти и актьори, завършили НАТФИЗ, както и от професионални актьори от Разградския и Сливенския театър, които се явиха във Варна.

Не липсваха и хора от различни професии, които не са свързани с актьорското поприще.

 

На втория ден от кастинга в София за голяма изненада на изпитващите и на екипа, се яви голяма група от студенти по право. Във Варна с много добро представяне дефилира бивш наемен войник, а закъсали поради обилния снеговалеж в Плевен пътуваха 9 часа с кола, за да се явят на кастинга в София.

 

Сред кандидатите имаше както подготвени, така и много които се явиха импровизирайки, без готов текст. Дъщерята на Камелия Димитрова – Рейчъл, също дебютира на сцената на "Кастинг".

 

Съревнованието между драма и комедия е в полза на драмата с повече изиграни драматични етюди.

 

Журито отчете и факта, че освен актьорските си заложби, кандидатите са представили и своите интересни човешки истории.

 

По време на кастингите голямо жури в състав Боряна Пунчева, Владимир Пенев, Димитър Коцев-Шошо, Яна Борисова, Снежина Петрова и Атанас Христосков , което оценяваше кандидатите, работи на смени, за да даде шанс на всички участници да покажат уменията си.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 18305 |12.07.2011 Кристина Димитрова сваля мистър с яки бицепси, агент Тенев газ пикае . 21| 8878 |28.06.2011 Звездата на „Кракра” иска да е Витомир Саръиванов . 11| 9004 |11.11.2010 Внукът на Тато набивал филии с лютеница . 5| 13607 |08.10.2010 Латинка Петрова звезда и в порно клип

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads