Реклама / Ads
95| 62492 |17.02.2012 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Всички напускат Слави

.
Любовни авантюри и тежкият характер на Дългия гонят певици, танцьорки и актьори
 

През годините на шоумен номер 1 в България му се наложи да се раздели с доста от кадрите си. Най-често Дългия е напускан от дамите в предаването, повечето от които бяха спрягани упорито и за негови любовници, установи проучване на „Торнадо и Фрог Нюз”.
Такъв е случаят с певицата Алекс Раева, която обаче и до днес отрича да е имала интимни отношения с дългогодишния си шеф. През 2006 г. тя най-неочаквано се оттегли от екипа на шоуто, а официалната версия, която лансира и към днешна дата, е желанието й да гради солова кариера. Според мнозина обаче истината е, че причината е друга, а именно раздялата на Дългия с атрактивната певица в личен план.

 Необратимият момент между двамата настъпил, заради таен аборт  който Александра направила през 2004 година още във втория месец на бременността си. Алекс не казала на Слави, защото знаела, че той ще настоява тя да запази детето, а също така се бояла, че ще трябва да се откаже от кариерата си на певица. За решението й допринесъл и страхът й, че един ден може да се окаже самотна майка, тъй като Дългия не се слави с моногамност.

Шоуменът научил последен и бил изключително наранен от своеволното решение на нежната си половинка. Това го накарало да я изхвърли от живота и шоуто си. Александра все пак успя да направи солова кариера, макар и не дотолкова успешна, а сега се радва на любовта на известния български диджей Дончо. Раева обаче далеч не е единствената певица, напуснала Слави. Това направи преди нея и талантливата Нина Николина, докато Трифонов все още водеше култовото шоу „Хъшове”. След това от Дългия си тръгна и любимката на публиката - къдрокосият ангел Деси Добрева.

Слави не крие, че човекът, за когото му е било най-мъчно, когато си тръгвал, е именно Деси. „Много хубаво пееше и много ми допадаше да обработваме заедно с групата един изключителен поп глас като нейния. Тя имаше други намерения и реши да си ги следва“, е споделял в малкото си интервюта шоуменът. Според Слави обаче нищо хубаво не се е случило с певицата, след като реши да го напусне, и кариерата й потръгнала надолу. В пресата отношенията им също не изглеждаха платонични. Преди години се носеха слухове за интимна връзка между Слави и Деси  Именно след нейното напускане Дългия решил да върти любовен романс и да се прехвърли на колежката й Алекс.

След като обаче не му потръгна нито в професионално, нито в любовно отношение с нито една от двете, Слави реши да си намери нова беквокалистка и с конкурс пред очите на зрителите замени певиците с младата и не по-малко талантлива Нели Петкова. Нели се присъедини към екипа на тв водещия и продуцент Слави Трифонов през 2004 г., когато спечели конкурса "Аз пея в Ку-Ку бенд". Тя бе вярна на Дългия в продължение на няколко години. Петкова обаче също не бе подмината от слуховете, че освен в Ку-ку бенд се изявява и в леглото на шоумена  докато миналата година в медиите не се появиха официалните изявления на двете страни, че повече няма да работят заедно.

Тогава Нели заяви: “За мен беше чест, удоволствие и привилегия да съм част от Ку-Ку Бенд и “Шоуто на Слави”, а единственото, което си позволиха да коментират от самото шоу, бе:  “Нели Петкова вече не е част от екипа ни, пожелаваме й успех.”
Г-ца Петкова направи силен старт след раздялата с Дългия, пускайки парчето Lucky One с участието на Miro Gee, но и дума не може да става за успех, съизмерим с този, който постигна по време на работата си с музикантите на известния шоумен. С Ку-ку бенд тя записа емблематични песни, сред които дуета със Слави "Само мен" и "Това е", соловата песен "Не ме търси", както и дуетната песен с друга участничка от конкурса Любена Нинова "Пясъчна душа".

Слави има лош късмет не само с певиците в шоуто си. През 2003 г. култовите танцьорки от балет „Сатен”  начело с Галя Христова, също предпочетоха да си тръгнат от шоуто, следвайки примера на предшественичките си от балет „Дива”, които танцуваха за Слави по времето на „Хъшове”. Примабалерината на „Сатен” обясняваше тогава наляво и надясно, че причината да избяга не били влошените й отношения с Дългия, а здравословни проблеми. Малко преди да си тръгне, тя бе скъсала менискус и липсваше дълго от екран, което довело до решението й. С нея обаче си тръгнаха още няколко от пластичните мацки, сред които беше и тогавашното гадже на Годжи - Елица. Тогава балетът на Трифонов остана без име, тъй като основателката на "Сатен" държеше правата върху марката. След като се отдаде на почивка и възстановяване, Галя се завърна на сцената като певица, придружавана от верните си последователки, но след няколко неуспешни песни се отказа, а тогавашните й сатенки я напуснаха поради липса на участия. Така се появи и сегашният балет на шоуто „Магаданс”, който също на няколко пъти смени хореографката си.

Друга жена, която изневери на Трифонов и си тръгна  от Ку-ку бенд, е очарователната перкусионистка Лили Йончева. Вечно усмихнатото момиче на перкусиите реши да напусне екипа на шоуто, за да учи в чужбина. Говори се, че преди да се махне, Лили дълго обмисляла идеята да специализира в чужбина. След напускането си тя наистина замина за Холандия, тъй като там са най-добрите преподаватели по перкусии. В скандинавската страна учеше и Калин Вельов, който бе на миниударните инструменти в "Шоуто на Слави" преди Лили Йончева.

И ако Слави някак преживя любимките, които го напускаха една по една през годините, то сякаш по-трудно се раздели с мъжете от екипа си. Сериозен удар на водещия с махането си от шоуто му нанесе и един от най-добрите му приятели и спряган за неговата дясна ръка – сценаристът Росен Петров, който в момента също води свое собствено предаване по БТВ – „Нека говорят с Росен Петров”, чийто продуцент е друг авер на Трифонов, който го напусна – Евтим Милошев. Росен успя да „открадне” от Слави и други важни членове на екипа, а именно режисьорите на предаването Стефка Райкова и Васил Лесов, които работеха за "Шоуто на Слави" още от самото му създаване, както й един от сценаристите му - Теньо Гогов. И все пак най-тежко за Слави и рейтинга на предаването бе, когато от шоуто си тръгнаха едни от най-талантливите български актьори
 – Любо Нейков и Руслан Мъйнов, на които българските зрители в момента се радват в предаването „Комиците", което се продуцира от Евтим Милошев и самия Любо Нейков.

Последният, за който се твърди, че е на път да офейка от „вечното” шоу, е култовият Виктор Калев. Талантливият актьор бе глобен от Дългия, защото се запъна и категорично отказа да изпълни ролята на нинджа-гей. Договорът на Калев изтича съвсем скоро и тогава вероятно и той ще отиде при старите си и отървали се от тежкия характер на Слави колеги в “Комиците”.

Ася Иванова
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 47| 13342 |02.02.2012 Слави искал да се отърве от луксапартамент на морето . 59| 19788 |16.01.2012 Разгневени майки: Слави превръща децата ни в проститутки . 14| 19379 |31.12.2011 Бившата на Слави показа дъщеря си . 45| 14516 |20.12.2011 Слави на таен лов с Първанов край Студена

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads