Реклама / Ads
0| 6731 |25.02.2013 ФРОГ МЮЗИК

ALICE RUSSELL live band

.
На 19.04.2013 ще може да чуем неповторимата британска изпълнителка Алис Ръсел. Заедно с целия си лайв бенд певицата пристига в края на април по покана на София Лайв Клуб. Бандата ще представи най-новото от творческата си листа и ще предизвика сетивата ви!
 

 

Неслучайно наричат Алис "бялата дама с черния глас"... Способна е да вдигне на крака и най-срамежливите, а усещането, когато пее пред теб е незабравимо. Мнозина я помнят от първото й участие в България преди няколко години. Сега британската соул и фънк дива идва с нов заряд от парчета и наред с любимите на всички песни, гостите на вечерта ще могат да чуят и новия материал от албума To Dust, който излиза точно днес – 25 февруари 2013 година.

 

Алис Ръсел притежава чист природен талант и присъствие. Независимо дали е на голяма сцена с голямата си банда, с която кара хиляди да танцуват под дъжда (Montreal Jazz Festival), или забива в малък английски клуб, тя е певица изискваща внимание.

 

Невъзмутими и под светлината на прежектора, след едно трезво изпълнение на Ейми Уайхаус, или заедно с Рой Айърс на живо с Everybody Loves The Sunshine, не е учудващо, че нейният мощен глас привлича разнообразните фенове като Gilles Peterson, David Byrne, Dennis Coffey, Massive Attack Daddy G и Groove Armada.

 

С времето Алис спечелва на своя страна и цяла плеяда от продуценти. Представя мощния си глас и мелодия за парчета на Mr Scruff, Quantic и Nostalgia 77, като последните двама се съюзяват, за да създадат кавър на Seven Nation Army, който разтърсва клубовете в продължение на години.

 

След първия й рилийз Under The Munka Moon, именно записите с нейния продуцент от дълги години и бендлидер TMJuke я правят известна. От дебютния албум My Favourite Letters до Pot Of Gold те създават спиращ дъха блус и соул, напомнящ Арита Франклин.

 

През 2012 излезе съвместното издание на Алис и Quantic - Look Around The Corner. Фенове и критици срещнаха своя ентусиазъм и харесаха опияняващия сингъл. Смесването на соул и блус с обертонове на фолк и госпел, плюс суинг звученето на всепризнатите Combo Barbaro и Quantic те грабват за секунди. Албумът показва гъвкавостта и авантюристичността на Алис, както и нейните невероятни глас и талант за писане на песни.

 

... Дойде моментът, в който забележителната кариера на Ръсел се завръща към дългогодишния й продуцент TMJuke и ни представя чисто новия албум To Dust. Първият сингъл се нарича Heartbreaker и отново ни предлага красивия соул на Алис.

 

Песен, в която болката от края на една връзка те изтощава емоционално и се оставяш на съдбата, примирявайки се, че всичко е свършило...

Пригответе се за мощен лайв изпълнен с много емоция, истински заряд и яки ритми!

 

БИЛЕТИ: на предварителна продажба eventim.bg 20 лева, на място в деня на събитието 30 лева.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6005 |25.02.2013 ALICE RUSSELL live band . 0| 5904 |20.02.2013 Sirius & Methodikal подгряват концерта на The Herbaliser Live Band на 23 февруари . 0| 5830 |14.02.2013 ReelFeel представя Dub Pistols Live Band на 6 април в София Лайв Клуб . 0| 7018 |05.11.2012 Електро суинг, хип хоп и балкански ритми. 3 в 1 с [dunkelbunt] & THE SECRET SWING SOCIETY live

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads