Реклама / Ads
1| 9088 |17.09.2013 ФРОГ МЮЗИК

Гери Дончева става рап звезда

.
Известният модел и безнес дама Гери Дончева очевидно смята трайно да нагази в дълбоките води на родния рап. След като направи дебюта си в парчето на Румънеца и Енчев „7 дни” заедно с още една дама – Мариета, Гери записа с нея и дует, носещ заглавието „Добре ли е”.
 
Темата, по която двете секси мацки „дебатират” в парчето, е супер актуална – изпълнителките изваждат проблема с женската меркантилност спрямо мъжете. Бедните мъже не струват пукната пара, пеят двете, докато „дебелите портфейли” заслужават цялото внимание и дащност на „яките каки”, на които им върви „да обичат хора със пари”.

Двете сексапилни и талантливи мацки заснеха и видео към парчето, режисирано от Йордан Петков. То ще бъде представено премиерно на нарочна промоция до десетина дни.

За участието в първото й рап дуо Гери споделя: „Първото ми участие в музикален проект – „7 дни” с Румънеца, Енчев и Мариета, бе много забавно и чисто експериментално. Тъй като отзивите бяха положителни, а и се забавлявах много, реших да приема поканата на Селект Мюзик медиа за ново предизвикателство – дуета с Мариета. Сега, когато то е музикален факт, съм доволна от резултатите и вярвам, че песента и видеото ще допаднат на всички. Радвам се също, че парчето е изцяло дело на Румънеца и Енчев и че е направено специално за нас двете с Мариета.”

А сценичната половинка на Гери добавя: „За мен това също е първи дуетен проект, при това – с жена. Взех темата присърце, както и  партньорството с Гери, с която е истинско удоволствие да се работи.”
Хитовата композиция е продуцирана от Румънеца и Енчев, които са и автори на музиката, текста и аранжимента, а парчето излиза под логото на музикалната им компания „Селект Мюзик Медиа”.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6581 |20.09.2012 RUBIKUB, TRI O FIVE и ОСТАВА с главозамайващи концерти в SOFIA LIVE CLUB . 0| 6851 |20.06.2012 Остават само два дни до ELEVATION MUSIC FESTIVAL 2012 . 0| 6734 |28.05.2012 В четвъртък стават ясни победителите от конкурса за непопулярни групи, които ще свирят редом с Fatboy Slim, Erykah Badu, Cypress Hill . 0| 7895 |26.04.2012 Сензацията WALK OFF THE EARTH стават част от тазгодишното издание на ELEVATION

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads