Реклама / Ads
1| 8063 |30.03.2018 ФРОГ МЮЗИК

Б.Т.Р. изнесоха концерт на световно ниво

.
Зала 1 на НДК се оказа тясна, не само за зрителите, но и за емоцията им. В публиката, предимно от млади хора, имаше малки деца, тийнейджъри и почитатели на бандата от 25 години.
 

Рокаджиите откриха концерта с втория, едноименен сингъл от албума „Невидими стени“ и още при първите акорди  бяха бурно аплодирани.

 

На десетата минута зрителите бяха на крака и пееха песните заедно с бандата, а на вълнуващите балади имаше и танцуващи двойки.

 

Трудно е да се каже, дали Б.Т.Р. взриви публиката или публиката взриви Б.Т.Р. И за всички скептици - младата българска публика или поне тази на Б.Т.Р. е прекрасна.

Илиян Диков направи изумително соло изпълнение на  барабани и беше бурно аплодиран през цялото време. Със същата сила хората аплодираха и соловите изпълнения на китара на  Славчо Николов и Иван Калфов,  които демонстрираха и свирене на бас на четири ръце.

 

Публика утихна като в катедрала при акустичните изпълнения, първото, от което беше на песента „Ела“ от новия албум, в акомпанимент на пиано -  блестящият Ясен Велчев.

Момчетата изпълниха 26 песни от които 6 от новия албум „Невидими стени“.

След много аплодисменти и два биса, Б.Т.Р. закриха концерта с емблематичната си песен „Спасение“  и 7-те изумителни музиканта – Наско Пенев, Славчо Николов, Иван Калфов, Илиян Диков, Ясен Велчев, Добромир Поликов и Антоний Георгиев се поклониха с благодарност и признание на хилядите в залата.

 

Концертът -  Б.Т.Р. „Невидими стени“ 2018 е потвърждение, че освен собствен стил на рок сцената в България, Б.Т.Р. възпитаха и имат прекрасна, многобройна  публика от миналото, настоящето и бъдещето.

 

Новият албум на  Б.Т.Р. „Невидими стени“ е на музикалния пазар от днес, 30 март.

Албумът включва  10 песни, всички по музика и текст на Славчо Николов с изключение на въздействащия текст на Александър Петров към песента създадена за харизматичния актьор Христо Мутафчиев. Аранжиментите са на    Б.Т.Р.  Песните в албума са: „Моята сила“, „Невидими стени“ , „Легенда“ ,“Без сълзи“, „Ела“, „Подземните реки“, „Никога преди“ , „Равносметка“ текст: Александър Петров, „Тези дни“ , “Ела „/ акустична версия/.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 8049 |18.01.2018 Духовият оркестър Виво Монтана с концерти във Франция и Германия . 0| 5901 |06.12.2017 Световноизвестният виртуоз Дейвид Гарет с грандиозен концерт в София, част от настоящото му световно турне EXPLOSIVE LIVE! . 0| 6423 |23.11.2017 FUN LOVIN CRIMINALS избраха подгряваща българска група за концерта си в София . 0| 5190 |15.11.2017 Концерт на иконата на френската музика ШАРЛ АЗНАВУР в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads