Реклама / Ads
1| 13946 |12.07.2012 ФРОГ МЮЗИК

Kavarna Rock 2012 – стъпка нагоре

.
Фестивалът ще предостави на посетителите си цялостно рок изживяване
 

 

Остават броени дни до началото на Kavarna Rock 2012, който ще представи пред българската публика класици в рока и метъла, като Dio Disciples, Glenn Hughes, Michael Schenker, Stryper, Dokken, Big Noize feat Sebastian Bach, Lizzy Borden, Rhapsody of Fire и Kamelot, както и качествено българско участие на Axat, БТР, Ренегат, Команда 5 и D2 feat. Di4o. Голяма част от групите на фестивала вече са в България, а днес хедлайнерът на първата вечер - Dio Disciples ще поднесат цветя пред паметника на Ronnie James Dio в Каварна по случай годишнината от рождението на рок великана.

 

Тази година усилията на организаторите на фестивала – Kavarna Rock и Община Каварна - са насочени не само към качествената музикална селекция, но и към цялостното рок изживяване, добро настроение и максимално удобство на публиката.

 

Всички, които искат да се запознаят отблизо, да получат автограф и да се снимат с любимите си изпълнители на Kavarna Rock 2012, ще имат тази възможност на специални Meet & Greet –сесии, достъпни за всички присъстващи, със записване по график, който ще бъде обявен на официалния сайт и фейсбук-страницата на фестивала, както и на място.

 

30-метровата сцена на Kavarna Rock ще бъде разтресена от 250 000 вата звук и най-мощната озвучителна апаратура в България (THC Audio Company ), допълнена от впечатляващи пиротехника и осветление. Гаранция за качество ще бъде и сценичният мениджър на Kavarna Rock 2012 - Stefan Heinicke – легенда в концертния бизнес вече 2 десетилетия, работил и предпочитан от най-големите световни имена в поп и рок музиката.

 

Акцент в паралелната програма на Kavarna Rock 2012 е 3-дневното Bike Party със зрелищни демонстрации, игри, забавления и изненади както за притежателите на мотори, така и за цялата публика на фестивала.

 

Пропускателният режим на стадион „Калиакра” тази година ще бъде оптимизиран и с високо ниво на сигурност. Специалният подарък от организаторите към феновете пък е безплатният къмпинг, който за първи път ще бъде в обособена, осветена и охранявана зона, оборудвана с душове, тоалетни и постоянно работещи барове. Паркинг базата на фестивала също ще бъде разширена и оптимизирана. Денонощно  в района на Kavarna Rock 2012 ще се предлагат студена бира, и топла, разнообразна, вкусна храна.

 

Като цяло, развитието на Kavarna Rock категорично е в посока едно по-качествено, приятно и едновременно с това – вълнуващо музикално изживяване, каквото трябва да бъде всеки музикален фестивал.

 

Kavarna Rock 2012 – Simply Epic!

 

***

Kavarna Rock 2012 се осъществява с генералната подкрепа на Община Каварна и медийната подкрепа на TV7, БНР, Стандарт, Star FM, Avtora.com, Blvd.bg, ProRock, Metal Katehizis и Tillate.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 6794 |10.04.2012 VinaRock - the spanish mixture of rock with something else... . 0| 8270 |06.02.2012 Иги Поп идва за Sofia Rocks . 0| 6035 |16.08.2010 ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА SPIRIT OF BURGAS БЛАГОДАРЯТ НА ЕКИПА НА JACK DANIEL`S ROCK STAGE . 0| 5463 |29.06.2010 D2 забиват на фестивала “Rock for People“ в Чехия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads