Реклама / Ads
0| 7879 |07.02.2016 ФРОГ МЮЗИК

Мария Грънчарова: Саманта Фокс ме хареса като жена

.
Мария Грънчарова
Бях първата денс певица. Благодаря на баща си, защото той видя в мен нещо истинско и човешко, каза Мария Грънчарова по НТВ.
 
Като малка имитирах непрекъснато Майкъл Джексън, Джордж Майкъл. Баща ми ме чу и каза, че имам хубав тембър. На Нова година стъпих за първи път на сцена с баща ми. Нямаше такова притеснение. Забравих си текста. Емоцията беше силна. Познавам 90 на сто от известните хора. Запознах се с Юръп, Ван Хален, Саманта Фокс. После разбрах, че тя ме харесва като жена. Баща ми работеше с бащата на Филип Киркоров. С него си играехме много. Спука ми един дюшек и аз го набих. Вътрешно исках да бъда момче. Играех много мъжки игри. Разбирам се с можете, нося си мъжкото в мен. Имахме предложение да се явим на Евровизия с баща ми.

Конфликт със Слави Трифонов не съм имала. Разбирахме се до момента, в който забременях. В началото живеехме в едно блокче и бяхме приятели. След това не се съобразяваха с мен. Много съм чувствителна, но ако някой ме нарани, мога да забравя името му, да го срежа. Бременността обра емоцията около спирането с музиката. Грашнов беше кум на моята сватба. Беше бохем. Имахме интересни преживявания. Така се роди идеята за съвместно парче. Стана от нищото. Ние знаехме накъде отиват нещата с него, беше много болен. Майка ми много се стресна от смъртта му. Тя спря цигарите.

Последните три-четири години са ми трудни. Налегна ме затварянето в себе си, нямах нужда от социални контакти. Не мога да дам реално обяснение на нещата защо така ми се случва. Преди 4 години майка ми имаше проблем със сърцето. Това ме срина. Тя отключи рак на белия дроб. Баща ми също се разболя. Той не е добре. Преживя пердинсултно състояние. Държи се. Много неща му се струпаха наведнъж. Има метастази. Той е силен, аз го подкрепям, давам му сила. И това ще мине. Боли го за много неща-за ситуацията, за хората на изкуството, че са пренебрегнати. Карат ги да се чувстват като просяци. Те са дали живота си на професиите и имат нужда от по-нормален живот. Оставиха ги всеки да се оправя кой както може. Обижда се и от медиите. Той не е чакал аз да го храня. Заделил е някакви средства, за да се справя сам.

Нищо не бих променила. Така е трябвало да стане. Не гледам в миналото. Мечтите ми са да съм така, както съм в момента. Чувствам се пълноценна. Не искам да правя дългосрочни планове.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6082 |05.02.2016 Миро даде достъп до „Има смисъл” . 4| 5249 |05.02.2016 Почина Морис Уайт . 1| 4717 |04.02.2016 Провал! Риана е продала само 460 копия от новия си албум . 0| 4745 |02.02.2016 Тасос Стаму - част от „Шумна неделя"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads