Реклама / Ads
0| 7463 |28.08.2022 ФРОГ МЮЗИК

Ози Озбърн напуска САЩ и се връща в Англия: Не искам да бъда погребан в шиб...ното гробище

.
Ози Озбърн
Ози Озбърн обяви, че ще се премести обратно от Лос Анджелис в Англия, предаде ДПА. Роденият в Бирмингам фронтмен на групата ”Блек Сабат” каза пред в. ”Обзървър”, че му е омръзнало от масовите стрелби във втората му родина.
 

 Освен това не искам да умра в Съединените щати и да бъда погребан във Форест Лоун, добави 73-годишната рок легенда, имайки предвид частното гробище в Калифорния, където са положени тленните останки на много знаменитости. Ози Озбърн ще се премести във Великобритания заедно със съпругата си Шарън. Двойката, която сключи брак през 1982 г., ще живее в 120-годишното си имение Уелдърс Хаус в графство Бъкингамшър, северозападно от Лондон, уточнява БТА.

 

"Всичко в САЩ e толкова нелепо. Омръзна ми хора да бъдат убивани всеки ден. Един Господ знае колко много хора са били застреляни при училищни стрелби. И тази масова стрелба на концерт в Лас Вегас", каза Ози Озбърн пред "Обзървър". "И аз не искам да умра в Америка. Не искам да бъда погребан в шиб...ното (гробище) Форест Лоун. Аз съм англичанин. Искам да се върна в Англия. Но ако жена ми беше казала, че трябва да заминем и да живеем в Тимбукту, щях да тръгна. Но не, просто е време да се прибера у дома", заяви още рок легендата.

 

Шарън Озбърн от своя страна настоя, че решението няма никаква връзка с факта, че съпругът й е бил диагностициран с болестта на Паркинсон. "Зная, че хората ще си помислят точно това. Не е така. Просто е време (да се приберем в родната Англия). Америка се промени толкова драстично. Това изобщо не са Съединените американски щати", каза съпругата на Ози Озбърн пред неделното издание на в. "Гардиън" и поясни: "В тази страна няма нищо съединено и единно. Сега това е много странно място за живеене."

Ози Озбърн ще издаде след броени дни - на 9 септември, своя 13-и солов албум "Пациент номер 9".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7599 |24.05.2022 Ирина Флорин се завръща с ”Носталгия” . 0| 7643 |31.10.2019 България се завръща на сцената на Евровизия . 0| 6435 |17.11.2017 Джеймс Артър се завръща с новия си сингъл . 0| 8037 |16.11.2017 Fun Lovin' Criminals се завръщат дни преди Коледа с невероятно парти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads