0|
7657
|09.11.2015
ХРАНА И ВИНО
БУЛПЕК пресъздава топлия вкус на трапезата
Топлият вкус и свежият аромат на трапезата ще бъдат пресъздадени на живо по време на най-големите в хранителната индустрия изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД&ДРИНК от 11 до 14 ноември в Интер Експо Център.
Националният браншови съюз на хлебарите и сладкарите в България в партньрство с Puratos България организират уникална демонстрационна зона по време на тематичната изложба БУЛПЕК.
Всички посетители ще могат да наблюдават на живо производствения процес на различни печива и десерти. Демонстрациите ще се водят от техническите консултанти на Puratos България и Puratos Латвия.
Евгени Филчев и Линда Бекмане (Латвия) ще приготвят на 11 ноември от 10.30 до 13 часа чийзкейк и плодов пай. След това през деня ще видите как Иван Колев замесва чабата, селски, царевичен хляб и козунак с натурални закваски. От сутринта до обяд на 12 ноември Иван Колев ще направи кроасани и гризини. Следобедът ще бъде посветен на шоколадово брауни, торта йогурт, еклери и мъфини с неподръжаемия размах на Евгени Филчев и Линда Бекмане.
На третия ден ще бъдат организирани 2 последователни дегустации на 3 вида хляб, приготвен с натурални закваски в комбинация с подбрани вина. Специален гост и водещ на дегустациите ще бъде Силвестър Ауоно от Puratos Белгия – експерт във ферментационни процеси. Вкусните изкушения ще ни напомнят колко топло и уютно е около домашната трапеза особено когато домакинът е приготвил храната с много любов.
Всички посетители ще могат да наблюдават на живо производствения процес на различни печива и десерти. Демонстрациите ще се водят от техническите консултанти на Puratos България и Puratos Латвия.
Евгени Филчев и Линда Бекмане (Латвия) ще приготвят на 11 ноември от 10.30 до 13 часа чийзкейк и плодов пай. След това през деня ще видите как Иван Колев замесва чабата, селски, царевичен хляб и козунак с натурални закваски. От сутринта до обяд на 12 ноември Иван Колев ще направи кроасани и гризини. Следобедът ще бъде посветен на шоколадово брауни, торта йогурт, еклери и мъфини с неподръжаемия размах на Евгени Филчев и Линда Бекмане.
На третия ден ще бъдат организирани 2 последователни дегустации на 3 вида хляб, приготвен с натурални закваски в комбинация с подбрани вина. Специален гост и водещ на дегустациите ще бъде Силвестър Ауоно от Puratos Белгия – експерт във ферментационни процеси. Вкусните изкушения ще ни напомнят колко топло и уютно е около домашната трапеза особено когато домакинът е приготвил храната с много любов.
Моля, подкрепете ни.
Реклама / Ads
КОМЕНТАРИ
Реклама / Ads