Сряда, 28 Юни 2017, 06:51
Frognews
0| 4588 |20.09.2016

Ядем чушки от Полша и Румъния, а българските гният на полето

.
Внасяме евтини чушки от Полша и Румъния, което убива българската продукция. В същото време качеството им не може да се сравнява с българското.
Николай Димитров отглежда 120 декара с капия. Казва, че никой не купува и чушките стоят на полето. Стопаните признават, че големите търговци на едро ги изнудват да продават по 15 стотинки за килограм. При такава цена, те не могат да си покрият дори разходите. На дребно на маси край пътя производителите продават чушките от 70 ст. до лев. Докато стигне до пазара в Хасково, капията поскъпва до 1,20 лв. Купувачи обаче рядко спират, казват производителите пред БГНЕС.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Джинът с тоник помага при сенна хрема 0| 4058 |25.06.2017 . Какво да ядем и какво да избягваме в жегите 0| 6494 |22.06.2017 . Няма опасност от повишаване цената на хляба 1| 5937 |17.06.2017 . Фирми нарушават стандарта на опаковките за кисело мляко 0| 5913 |16.06.2017

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах