0|
7135
|22.02.2011
ХРАНА И ВИНО
Кулинарен форум стартира в София
Днес в Рейнбоу плаза официално се открива Кулинарен форум „Концепции 2011″. Старт на събитието ще дадат Н. Пр. Марк Михилсен, посланик на Кралство Белгия в България и Жоро Иванов, президент на Евро-Ток България и вицепрезидент на Евро-Ток Интернационал.
И тази година амбицията на организаторите е да бъде показана отново висша кулинария. Тя ще бъде демонстрирана от някои от емблематичните български и европейски Шеф-готвачи, които ще се представят с авторски рецепти и изключителни кулинарни техники под формата на шоу-готвене.
В продължение на два дни (22 и 23 февруари) аудиторията ще има възможността да проследи таланта на готвачи, като Мортен Томсън – Дания, Дани Алборс и Фиро Васкес – Испания, Роберт Ман – Румъния, Жилбер Велтер – Люксембург, Лоран Мао – Белгия, Андреас Флекенщайн и Инна Бадалова – САЩ и др.
От страна на България висок професионализъм ще демонстрират Борис Петров, Стефан Иванов, Велин Великов, Валери Нешов, Димо Димов и др. В изключително комфортна и модерна зала ще бъде разположена професионално обзаведена кухня и оборудване.
Пълна визия за случващото се в кухнята и на сцената аудиторията ще може да проследи на големи мултимедийни екрани, които ще дадат възможност да бъде видян всеки един детайл и техника. По време на форума чрез фирмени щандове ще бъдат представени и фирми, предлагащи на българския пазар висок клас хранители продукти, вина и напитки, професионално кухненско оборудване, облекло и специализирана литература.
Форумът ще бъде проследен от над 500 зрители, сред които, Шеф-готвачи, собственици и управители на хотели и ресторанти, ръководители на бизнес структури в производството на храни и напитки.
Моля, подкрепете ни.
Реклама / Ads
КОМЕНТАРИ
Реклама / Ads