Реклама / Ads
0| 7546 |30.12.2015 ЛАЙФ СТАЙЛ

Изобретиха шоколад, който не се топи при близо 40 градуса

.
Швейцарската компания "Бари Калбо" започва продажбата на луксозен шоколад, запазващ качествата си в горещини, съобщи в. "Дейли мейл".
 

Шоколадът остава твърд до 38 градуса по Целзий, с 4 градуса повече от нормалното. Вкусът и текстурата му отговарят на изискванията на най-придирчивите ценители.

 

Продуктът е разработен с цел да бъдат завладени нови пазари в Близкия изток, Африка и Азия, където шоколадът не е толкова популярен като бисквитите и сладките, главно защото се топи и трябва да се съхранява в охладени помещения, уточнява БТА.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2520 |09.12.2025 Звезда от "Сексът и градът" се омъжи на 69 години . 1| 4466 |24.11.2025 Фреди е мъртъв, да живее Фреди . 1| 5798 |23.10.2025 Модел от OnlyFans задържан след въоръжен обир . 0| 5635 |20.10.2025 ChatGPT: скоро и с еротични умения

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads