Реклама / Ads
38| 8379 |27.08.2023 НОВИНИ

700. СЕДЕМСТОТИН

.
Продължават някои медии да ни занимават още с убития Алексей Петров-Трактора. 700 били опечалените лица, изпратили бившия спецпонезнамкаквоси на частните Боянски гробища. Оттам се вижда цяла София – гледката е прекрасна. Ако си жив, де.
 

700 – видяхме ги в скъпарски автомобили, с охрана и шофьори, в костюми и шармантни тоалети, подходящи за събитие от такъв ранг. Погребален моден подиум за всякакви екземпляри.

 

Между тях и журналисти с букети, опитващи се да останат незабелязани. Напразно. Погребаха там и претенциите си за труженици в една умираща професия… Забравиха, че главни редактори бяха унижавани и заплашвани от Трактора в ДАНС "на кафе". Някои бяха откарани дори до Витоша за по-убедително. Но някакви се спретнали с китки... може и някоя сълза да са проронили.

 

Показно бил убит голям човек, който цял живот искал да е полезен на страната си. По-смешен виц не съм чувал отдавна.

 

Няма да изброявам нелепиците, лъжите, съчиненията и митовете в биографията на застреляния. Освен петдесетина човека от присъствалите на гробището млади каратисти, всички останали са наясно за какво говоря.

 

Позорна е демонстрацията на почит към човек, чията биография е доказателство, защо в България се настани ченгесарско-мафиотския руски модел на управление и взаимоотношения. И защо все още криминалният преход все не свършва.

 

700… Някои от тях са искали да се убедят, че наистина отива в отвъдното, за да си отдъхнат. Знам, че са пили шампанско след това.

 

Други са се почувствали задължени, за да не ги заподозрат, че бързо-бързо са забравили зависимостите, в които са омотани.

 

Някои медии и днес повтаряха – ах, - с приповдигнат тон за 700-е.

Тъжно.

 

Трябва обаче да признаят, че са далеч от рекордите на други „помагали на деца, болници и училища“. Един такъв го застреляха като куче, а на погребението му се изсипали над 20 000 души. Бил е депутат, кандидатирал се дори за президент, също като Трактора. Казва се Пабло Ескобар. Помагал на хората, казват, но на съвестта му лежат хиляди почернени съдби, стотици трупове и десетки тонове дрога, съсипали живота на милиони млади хора. 100% престъпник.

 

Седемстотин. Закачете си я тази бройка на реверите, сложете си я в рамка, закачете си снимките с Трактора в хола и спалнята. Но сънят ви няма да стане по-спокоен от това.

 

Вече прочетох няколко коментара, че си отмъщавам с подобни писания, защото Трактора се смята за организатор на опита за убийство срещу мен, при който едва оцелях. Вярно, замесен е. И хора от върховете на държавата. Мислете каквото искате - знаете, че казвам истината.

 

700. Поканени от 2.

 

Огнян Стефанов

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 4237 |27.08.2023 Дойче веле: Русия разгръща влиянието си в Африка с помощта на групата ”Вагнер” . 1| 3895 |27.08.2023 От 4 септември: Маршрутът на кормуването за книжка - електронен и на случаен принцип . 2| 4833 |27.08.2023 КЕВР за сделката с „Боташ“: Таксите по договора засега не влизат в цената на природния газ . 2| 3959 |27.08.2023 Министър Хинков: България е готова да приеме до 17 пострадали от ужасяващата експлозия в Румъния

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads