Реклама / Ads
28| 4781 |09.03.2021 НОВИНИ

Агент Тенев бил патриот! Знае ли програмата на ВМРО?

.
Агент Тенев щял да се бори да се говори и пее на български език по правилен начин. Иначе артистът бил голям патриот, ВМРО си изпълнили всички обещания, но цялото интервю в bTV остави впечатление, че Иван Тенев няма никаква представа защо е част от листата на партията на Красимир Каракачанов и каква е програмата на ВМРО. Били обаче най-големите патриоти и защитавали семейните ценности.
 

Ами...

 

Така започваше почти всеки отговор на Иван Тенев на журналистическите въпроси. Следваше и дълга пауза. Тенев не каза съвсем каква е работата на депутатите в Народното събрание. Повтори клишето "народните представители да защитават интереса на българските граждани". С други думи - общи приказки.

 

Идеите, които защитавал Тенев, са "ми на първо място патриотизмът. Това е нещото, което ме вълнува най-много. "България над всичко" не е случайно избран девиз". Заставам зад това с цялата си близо 100-килограмова тежест".

 

Тенев обаче не стоял зад идеята на ВМРО да има образователен ценз за гласуване. Изглежда сякаш не бе запознат, че това е една от основните политически идеи на патриотите.

 

"Според мен гласът е нещо, което е дълбоко човешко. Всеки има право да вземе собствено решение. Едва ли цензът трябва да е задължителен...", започна артистът отговорът си на журналистически въпрос.

 

"Нека си е залегнало в програмата на ВМРО. Това не значи, че нямам собствено мнение", допълни Тенев, след като като журналистите от bTV му напомниха, че от партията на Каракачанов са искали промени в Конституцията по този въпрос.

 

А иначе - артистът не бил съгласен с така наречената от патриотите "джендър идеология". Семейството било от мъж и жена и не бил съгласен съюзът (бракът, бел.ред.) да е "между някакви трети, пети...".

 

Съгласил се да стане част от листите на ВМРО, защото в този парламент "има хора, които хич ги няма.

 

"Свършиха си работата ВМРО - пенсии... Харесва ми позицията им по отношение на Истанбулската конвенция. Не съм за нещо трето в този свят. Харесва ми позицията им за семейните ценности. Това за мен е нещо много лично, независимо, че съм щастливо разведен от много години", посочи още Тенев.

 

Истинският патриотизъм, който внушавали от ВМРО накарало артистът да стане част от кампанията.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3019 |19.02.2021 Създателят на ”Робинхуд” Влад Тенев: Работя за демократизиране на борсовата търговия . 5| 3955 |18.02.2021 Създателят на Robinhood Влад Тенев застава пред американския конгрес . 34| 3491 |10.02.2021 Захарова: Навални и хората му не са опозиция, а агенти на НАТО . 37| 4369 |10.01.2021 Росен Плевнелиев: Радев се отметна за изборите, агент на ДС постави под съмнение датата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads