Реклама / Ads
18| 32417 |28.11.2022 ГЛАСЪТ

А ако БСП и ГЕРБ не бяха разкрили как агент 0043 мести флашката от единия крачол в другия? А?

.
Бени Хил показва къде да се крият флашките...
Petkof. Kircho Petkof. Агент 0043 (номера на обувките му – кой ще се сети…) на канадското разузнаване (Canadian Security Intelligence Service,CSIS, англ. И Service canadien du renseignement de sécurité, SCRS, фр.) премести флашката от единия крачол в другия. Апаратът на разследващата журналистка от Цвик щракна – бе заснела това движение.
 

 После до агент Kircho се приближи агент Vasilef. Asen Vasilef. Кадър на Ми-66. Единият подаде жълто, самозалепващо се листче, осигурено от секретната база на Office 1, на което бяха изписани ултра тайните кодове. Шпионите се разделиха всеки дъвчейки дъвка и гледайки подир мадами с минижупи, както ги бе учил специалният агент-преподавател Бени Хил. Изборите бяха в неделя.

 

Помислете само, вие, клети български избиратели, какво щеше да стане, ако контрашпионските центрове на ГЕРБ, БСП и ДПС не бяха спипали по бели гащи споменатите по-горе вражески агенти как се подават флашки и кодове? Щеше да загине тази цветуща държава с този малък, но тъй находчив народ... От кото дори Мъск се възхищава.

 

Всичко това, благодарение на острия ум и рефлекси на Деси Атанасова, Бойко Борисов, Тома Биков, Мустафа Карадайъ, Свиленски и Корнелия Нинова! Слава! 

 

Хрбрата българска прокуратура, усетила важността на момента, моментално започна предварителна проверка по твърденията на лидера на БСП Корнелия Нинова за манипулиране на машинния вот на последните предсрочни парламентарни избори. Проверката е възложена на ДАНС. От държавното обвинение са се самосезирали по нейните думи, както и заявеното от бесепара Георги Свиленски по време на обсъждането на второ четене на промените в Изборния кодекс, че Кирил Петков му предложил ако БСП се откаже от хартиените бюлетини, той да им даде кодовете.

Гешев ще разследва нещо, което не съществува. Той е спец по такива истории.

Ще се поиска и есхумация на Бени Хил, за да се изяснят някои ДНК резултати... Този експериментален подход няма да откриете дори в кодирания дневник на Щирлиц!

 

И на фона на тези исторически събития някакви експерти продължават да твърдят странни неща:

 

Тодор Галев от Центъра за изследване на демокрацията: Това е желание да се създаде една огромна конспирация, на която много хора да повярват. Кодът се пази в ЦИК. Единствено там го притежават. Ако предположим, че по някакъв начин, някой се сдобие с кода, той ще бъде абсолютно безполезен, защото преди всички избори се преминава през процес по персонализиране на машините. На всяка се слага модифициран код, който съдържа бюлетината. Той се криптира, за да се гарантира, че не може да бъде променен“.

 

Камен Сандев, IT-експерт в германска компания: Това невежество! Ако български политици не разбират какви нелепи „аргументи“ изтъкват, те не трябва да получат и един глас доверие! Кодът на една машина не може да се ползва за друга машина. Машините минават през много проверки. Съответната флашка може да се постави само на съответната машина.

 

Веселин Тодоров, директор на „Сиела Норма“, вносител на машините: С никой от двата вида код, които работят в машините, не може да се манипулира машинният вот. Единствено ако някой започне да продава изходния код, може да има проблеми с авторските права. Компанията достави машините, с които се гласува на няколкото избори от 4 април 2021 г. насам.

 

Той допълва, че има два публични кода - двоичен и изходен, до които специалисти на партиите могат да имат достъп. "Изходният код е писан от специалисти, на програмен език. Това са програмите, работещи в машините. Партиите могат да пратят свои експерти, за да разберат как работят програмите. Другият код - изпълнимият - двоичен код, който работи в машините, това са реално работещите програми в машините. На машините може да работи само нещо, подписано със специален ключ, който се генерира от Централната избирателна комисия (ЦИК) и никой друг няма достъп до него.

 

Трудовото население едва ли ще се хване на такива наивни обяснения. Баламите свършиха! На това разчита и "хартиената коалиция".

 

Емил Азар

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 23408 |11.11.2022 Господа, сериозно ли? От ”ПП няма да говори с ГЕРБ” през срещата и бялото знаме на Борисов . 0| 45130 |20.05.2022 Д. Горелов: Къде бяха българите, когато воювахме при Шипка и Плевен? А, да, посрещаха ни с горещи сърца . 0| 16484 |11.05.2022 Тежък контраудар чака лакеите на Путин от ГЕРБ, които искат комисия за газа . 0| 31844 |01.05.2022 Какво щеше да прави Борисов, ако бе на власт: според палячовците от ГЕРБ и реално

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads