Реклама / Ads
39| 4600 |04.05.2021 НОВИНИ

Активът на ГЕРБ застана край подпорната стена на Алепу и попита за морала на Манолова

.
След като “Младежи ГЕРБ” с гърди браниха дома на Борисов в Банкя, партийният актив от Бургаско застана край подпорната стена на Алепу и попита Мая Манолова има ли морал. Преди няколко дни спорният строеж предизвикал поредният екоскандал у нас през изминалата година отново се нареди на преден план в дневния ред. Причината - стана ясно, че “подпорната стена” на Алепу има нов собственик.
 

Става дума за Стоян Василев, който пък се оказа брат на победителя в първия сезон на "Биг Брадър" у нас - Здравко Василев. Последният обаче е член на "Изправи се! Мутри вън!", което стана повод за скандал.

 

Стоян Василев се афишира като новият собственик на бъдещия курорт "Алепу Вилидж" в четвъртък. Стоян Василев, общински съветник от Приморско и местен предприемач, изненадващо съобщи на специално свикана пресконференция в София, че е купил от "Главболгарстрой" дъщерното дружество на холдинга "ГБС турс", което е носител на правата на строеж, и че е твърдо решен да довърши проекта за вилно селище на известния Шофьорски плаж.

 

Здравко Василев се разграничи от него, а в разгара на скандала Мая Манолова отиде край подпорната стена и се разграничи от целия случай и поиска строежът да бъде съборен.

Въпреки това участниците в днешната акция запитаха дали това е новият морал и дали хотелът ще стане лятна резиденция на бившия омбудсман. Демонстрантите държаха в ръце плакати с надписи като "Мая, това ли е новият морал?“, както и "Да, България е Да, на мутрите" (оригинален правопис, бел. ред.).

 

Във видео на организацията на ГЕРБ в Бургаско се чуват възгласи "Мая, вън!" и неколкократни питания на висок глас: "Къде е Христо Иванов?". На място пък е и бургаския кмет Димитър Николов.

 

"Политическа партия ГЕРБ спря това чудо на природата, светът не е виждал такова нещо – подпорен хотел (…) Затова ли новосформираното мнозинство се опитва да придобие чрез подставени лица този хотел и да довърши хотела“, заявява един от протестиращите.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 116| 12392 |03.05.2021 Слави Трифонов смачка Борисов: Боли ги ГЕРБ. Много ги боли . 29| 7767 |03.05.2021 Мирчев натри носа на ГЕРБ: Дарителят ни се казва Иван Тодоров, но е роден 1990 г., а не 1958г. /видео/ . 57| 9702 |03.05.2021 ГЕРБ откачиха: С 2-ри брифинг за деня отговорят на ”Бойко е лъжец” и за ”президентския” ЦИК . 21| 3614 |02.05.2021 Кристиан Вигенин, БСП: Спекулациите на “вътрешната опозиция” за договорки с ДПС и ГЕРБ се оказаха неверни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads