Реклама / Ads
9| 5140 |21.09.2022 НАРОДЕН ГЛАС

Аламанов: В България има много фенове на диктатора - заради пари, влияние, пропаганда...

.
Любомир Аламанов
Противно е да се гледа как хули достиженията на човешката цивилизация, докато деградира собствената си страна и собствения си народ.
 

Няма да питам къде са реакциите на нашите ченгета от БПЦ, които заклеймяват западното образование, но дума не казват срещу кремълския диктатор. Няма да питам и къде е поне извинението, да не търся разкаяние, от нашите Потоко-строители, които помогнаха на кремълския диктатор да започне тази война.


За ужас на диктатора неговата загуба е сигурна. Теорията на системите ясно показва как една система трябва да ескалира сама себе си, за да се самоподдържа. Диктаторът ще предприема все повече ужасяващи действия, докато не се сгромоляса под тежестта на неизбежното.


Да, ще има тежки месеци.
Да, ще е кошмарно.
Да, ще има страх и тревога по целия свят.


Но диктаторът не разбира едно нещо. Не разбира как функционира демокрацията. Не разбира какво представляват свободните хора. Не разбира, че не може да върне времето назад.


А нито един свободен човек няма да иска да се върне под тиранията на луд диктатор.
И това ще бъде краят на тази лудост. Рано или късно. И дано да е с по-малко жертви.


В България има много фенове на диктатора. Било то заради пари, било то заради влияние, било то заради пропаганда, било то заради пропуски в образованието. Много са. Но както се казваше, най-шумни са путинистите, които живеят в страна от ЕС. Защото законите на ЕС ги бранят от лудостите на диктатора. Страхотно е да използват правата на либералната демокрация, за да бранят диктатор, който обявява война на либералната демокрация.


Идват избори. Мислете. Излезте да гласувате. За да не може платените клакьори на диктатора да вземат надмощие в Парламента.


И да се помолим за душите на жертвите на диктатора. БПЦ няма да го направи. Срам.

 

Любомир Аламанов, Facebook

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 52606 |13.09.2022 Аламанов: Последните данни на ”Галъп” чертаят кабинет ”Борисов 3”, но в кошмарна версия. Хорошо, а? . 0| 15431 |07.09.2022 Хаджигенов и Бабикян: Кой унижи България с покана към Митрофанова на Съединението в Пловдив? . 0| 11049 |03.09.2022 Д-р Мирослав Ненков: В здравеопазването има много кърлежи, които грабят от 5-те млрд. лв. бюджет, брадва трябва . 0| 45844 |20.08.2022 Илиян Василев: Служебните на Радев стъпиха много накриво. Свършва приказката на умния генерал от ВВС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads