Реклама / Ads
0| 7241 |04.04.2022 НАРОДЕН ГЛАС

Бимбалов: Лека нощ, скъпи руснаци, нападнати от противната свобода на словото

.
Радослав Бимбалов
По руските телевизии вчера показаха видео с труповете по улиците на Буча. Да, наистина. Пуснаха го, даже го превъртаха на моменти, забавяха скоростта на кадрите също. Изобщо наблегнаха на видеоматериала изключително прецизно, за да покажат как той е абсолютен фейк. Как единият труп си вдигал ръка, а другият труп дори се изправял, погледнат в огледалото за обратно виждане. Водещият на руските новини гордо отсече, че това не са трупове и в Буча няма жертви.
 

Готово. Лека нощ, скъпи руснаци, нападнати от Колективния Запад, от последователите на Сорос, джендърството и еврогейските ценности, от покварения свят на вносните марки и противната свобода на словото.


Разбира се, зрителите на тези новини ще заспят с гордо сърце, че са руснаци. Че са се изправили заедно срещу неправдата. Че воюват с нацизма, например. На другия ден тези руснаци няма дори да се опитат да погледнат това видео, което им пуснаха по телевизията. Те вече са го видели. Фейк е, защото ги превръща в зверове. Точка.
Да кажем, че се опитвам да ги разбирам. Те са зомбирани затворени създания, живеещи в лъжлива сивота и изолация, зад високи стени от страх и нищета.


Но вас, родни безумци, които повтаряте руската пропаганда… Вас не желая да ви разбирам. В гърлото ми засядат преглътнати буци от гневни възклицания, очите ми горят от втрещен в безумието взор. Не знам дали си струва. Дали има смисъл да се опитвам да споря с липсващите ви смисъл, разум и изгубена човечност. Дали не сте изгубени вече? Не само за мен, за живота и света... И сълзите, които проливам сега за труповете в Буча, дали няма да преминават в сълзи за труповете наоколо, които ми махат и се усмихват. Живи, но не съвсем.


P.S. В коментар отдолу ще сложа оригинала на онова ужасно видео, в по-добра резолюция, отколкото нарочно го показват по руските телевизии. Защото лошото качество на картината много помага на изкривената визуална илюзия. Едно петънце на стъклото може да вдигне ръка. Едно изкривено огледало да изправи човек. За съжаление само в плиткото ви съзнание. Иначе труповете си остават там, на улицата.

 

Радослав Бимбалов, Facebook




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 36934 |21.03.2022 Радослав Бимбалов: Жегата идва. Нали, баце? . 9| 38405 |14.02.2022 Бимбалов: Отдавна знаем, че филмът се казва „Мата, Хари, Барселона“. Само дето Буци не е Уди Алън . 22| 21835 |30.01.2022 Бимбалов: Дончев блъска Гьоте в ушите ни, Борисов хвърля Шекспир в ада на Данте, а Петков бърка автори... . 17| 13560 |03.01.2022 Бимбалов: Прокурватурата не се засегна, че Борисов нарече зам.-градски прокурор “педе*аст”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads